Jador, prima reacție după ce l-a văzut pe fiul Siminei: ”Asta pot să spun …”

Reacția lui Jador a surprins pe toată lumea.

Jador, prima reacție după ce l-a văzut pe fiul Siminei: ”Asta pot să spun...”

Simina și Alex Zănoagă sunt cei mai fericiți oameni din lume. Cei doi au devenit fericiții părinți ai unui băiețel superb. Au trecut șapte luni de când micuțul a venit pe lume, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au cunoscut în cadrul emisiunii, iar apoi au devenit de nedespărțit.

Toată lumea știe că Jador a plăcut-o extrem de tare pe Simina. A umblat o vreme îndelungată după ea. A plâns după ea, dar ea s-a cuplat cu actualul ei iubit. Multă lume nu a fost de acord cu relația lor, dar acestora nu le-a păsat deloc. Și-au văzut de viața lor, iar acum se bucură de prezența în viața lor a bebelușului, care le face zilele mai bune.

Jador, părere despre copilul fostei iubite

Se pare că acum ceva timp, cei trei foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au întâlnit într-un club. Nu au stat la aceeași masă, dar nici nu s-au evitat. S-au salutat și au stat puțin de vorbă. Simina și Alex Zănoagă nu îi poartă pică lui Jador, iar sentimentul este unul reciproc. După toate acestea, Alex a vorbit despre relația pe care o are în clipa de față cu îndrăgitul manelist.

 ”Suntem în relații bune! Acum, dacă ne vedem, ne salutăm. Tot ce a fost în emisiune s-a terminat. A fost și Jador la petrecere, ne-am întâlnit acolo”, a povestit Alex Zănoagă.

Jador, prima reacție după ce l-a văzut pe fiul Siminei: ”Asta pot să spun...”

Simina și copilul ei au mers zilele trecute într-o emisiune de televiziune, la care s-a uitat și Jador. A fost pentru prima dată când cântărețul i-a văzut copilul femeii pe care a iubit-o la nebunie, la un moment dat. Ei bine, după aceea el și-a dat cu părerea despre Dominic, copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă.

”Da, l-am văzut acum la televizor, e frumos rău. Asta pot să spun, că e frumos rău”, a dezvăluit Jador