Jador, motivul pentru care nu își dorește copii! Reacția mamei lui la aflarea veștii
in

Jador, probleme serioase de sănătate. Totul se întâmplă din cauza stresului: ”M-am cam ramolit”

Jador este tot mai stresat în ultima vreme.

Jador muncește zi și noapte, pentru visurile sale. Artistul și-a dorit să ajungă tot mai sus, dar știe că trebuie să facă eforturi pentru a se menține acolo. Manelistul nu a avut o copilărie tocmai fericită, iar acum luptă, să aibă tot ceea ce îi poftește inima. Câștigă sume imense de bani și reușește să se întrețină atât pe el, cât și pe familia lui.

Oboseala și stresul au început să își cam pună amprenta. Jador a povestit că de la o vreme se confruntă cu niște probleme de sănătate. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii al cărei protagonist este. De când a început să se difuzeze emisiunea, fanii au reușit să afle tot mai multe secrete de-ale sale. Acolo, el aduce în discuție lucruri despre care nu a mai vorbit niciodată până acum.

Jador are motive serioase de îngrijorare

Chiar dacă datorită succesului său problemele financiare au dispărut, el nu a scăpat de altele. Se pare că artistulul nopțile nedormite, drumurile lungi prin țară, stresul, dar și mâncarea nesănătoasă nu i-au adus prea multe beneficii. De ceva timp, el a început să se îngrijoreze serios pentru sănătatea lui și le-a povestit telespectatorilor despre acest aspect.

Jador, probleme serioase de sănătate. Totul se întâmplă din cauza stresului: ”M-am cam ramolit”

Din fericire, nu este nimic foarte grav. El se confruntă cu o problemă des întâlnită la toată lumea este vorba despre căderea părului. Din acest motiv, el a decis să urmeze un tratament, pentru a nu ajunge pe mâinile medicilor estetieni, în cazul în care ar rămâne fără păr. Mai mult de atât, el este și foarte supărat, pentru că anumite persoane i-au atras atenția că are fire de păr alb în barbă. Are doar 25 de ani și este normal să se îngrijoreze.

”Îmi cade părul rău și folosesc un tratament. Totul de la stres, m-am cam ramolit. Plus că mi-a zis cineva că am fire albe în barbă”, a spus Jador în cadrul emisiunii sale difuzată la Antena Stars.