Jador, refuzat de o femeie pe care o plăcea. Artistului nu i-a venit să creadă: ”M-a judecat fără să mă cunoască”

Nu toată lumea îl place pe Jador!

Jador, refuzat de o femeie pe care o plăcea. Artistului nu i-a venit să creadă: ”M-a judecat fără să mă cunoască”

Jador este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, dar nu toată lumea îl place. Îndrăgitul manelist ar putea avea sute de doamne și de domnișoare la picioarele sale. Multe femei care îl urmăresc ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru ele. I se pusese, în schimb, pata pe una singură, care din păcate nu l-a vrut.

Cântărețul face furori în rândul femeilor. Este idolul multora, iar multe persoane de sex feminim suspină când îl privesc. Arată extrem de bine și are o carieră de succes, astfel că multe roiesc în jurul lui.

Din acest punct de vedere, nu este deloc mulțumit. Este de părere că se întâmplă asta doar pentru că este o vedetă. Nu își poate găsi jumătatea pentru că teama lui cea mai mare este că persoana de lângă el este alături doar din interes.

Jador și-a deschis inima în fața admiratorilor

Sunt, însă, și femei care se află la polul opus, iar Jador a rămas pur și simplu cu gura căscată. La un moment dat, artistului îi plăcea de o femeie și nu mai știa ce să facă pentru a-i intra în grații. Toate eforturile depuse de el au fost din păcate în zadar, pentru că femeia respectivă nici măcar nu a vrut să audă de el. Ea l-a respins fără să stea prea mult pe gânduri, tocmai din cauza faptul că este un cântăreț de manele.

Jador, refuzat de o femeie pe care o plăcea. Artistului nu i-a venit să creadă: ”M-a judecat fără să mă cunoască”

Jador este de părere că a fost judecat înainte de a apuca să se prezinte cu adevărat. Nu este pentru prima dată când i se întâmplă una ca asta, dar acum întreaga situație i-a pus capac. În cadrul emisiunii în care este protagonist, el a povestit despre cum au stat lucrurile mai exact.

”Au fost mai multe femei care m-au refuzat, unele și urât. Dar unele m-au refuzat pentru că m-a judecat fără să mă cunoască. Gen zicea că dacă-s manelist, sunt analfabet, nu știu să vorbesc, nu am școală, nu știu să leg două cuvinte și de astea, așa cred eu, sau poate chiar nu i-a plăcut moaca mea”, a spus Jador în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”, difuzată numai la Antena Stars.