Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști. Artistul are mereu zâmbetul pe buze, dar nu mai el știe prin câte a trecut. A fost îndrăgostit la nebunie de o singură femeie la viața lui, după cum a povestit chiar el. I-a fost extrem de greu să își refacă viața după despărțire și a povestit că are gusturi diferite la femei.

Multe ar da orice să fie cu el, dar multă vreme nu a avut ochi pentru niciuna. Doamnele și domnișoarele ar da orice să fie în preajma lui, doar pentru că este faimos. Cântărețul vrea o relație bazată pe sentimente reale, nu una din interes. Este mai greu în zilele noastre să găsești persoana potrivită, iar el a aflat pe pielea lui. Nu și-a pierdut, în schimb, speranța.

Jador iubește din nou!?

Recent, el a reușit să își surprindă din nou fanii. Se pare că artistul s-ar fi îndrăgostit din nou și s-a dat singur de gol. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, mai ales că este extrem de pretențios când vine vorba de femei. Este un mare cuceritor și un bărbat pe care multe și-l doresc. În urmă cu ceva timp, mai multe persoane au declarat că au format un cuplu cu celebrul artist. Văzând tot ce se scrie pe marginea subiectului, Jador a ținut să explice faptul că nimic nu este adevărat.

Jador s-a îndrăgostit din nou. Cum s-a dat de gol artistul: "Este absurd să crezi că..."

Ultima imagine pe care a postat-o pe rețelele sociale este cea care le-a dat de gândit fanilor. Ei bine, artistul a postat o fotografie în care părea mai trist ca oricând și pare că nu-i mai dau pace gândurile. A frânt multe inimi, dar se pare că a venit și rândul lui să treacă printr-o asemenea situație. Orice s-ar întâmpla, fanii sunt mereu acolo pentru el indiferent de situație.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie.”, a scris Jador pe contul lui de Instagram.