Jador s-a reprofilat! Cui i-a livrat artistul flori: „Nu mă așteptam”

Jador a renunțat la muzică pentru o zi și s-a apucat de livrat flori.

Jador s-a reprofilat! Cui i-a livrat artistul flori: „Nu mă așteptam”

Jador a decis să accepte o provocare de zile mari. Artistul a renunțat la microfon și la pasiunea lui pentru o zi. El s-a apucat de livrat flori și nu se aștepta ca persoana la care a mers să fie una cunoscută. Cântărețul a rămas de-a dreptul uimit și s-a amuzat copios pe seama situației. El a făcut astfel deliciul telespectatorilor în cadrul emisiunii a cărui protagonist este.

Cântărețul de manele are de câteva luni propria sa emisiune. În cadrul acesteia, fanii l-au putut descoperi pe Jador așa cum este el în spatele camerelor de filmat. De-a lungul edițiilor, el le-a făcut dezvăluiri neașteptate din trecut și i-a surprins în repetate rânduri. Admiratorii lui sunt extrem de fericiți, că pot fi mult mai aproape de artistul lor favorit.

Jador a vrut să dea de fete frumoase

Pe Jador toată lumea îl știe drept unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Puținii dintre susținătorii lui l-au văzut în ipostaza în care a fost pus în ultima ediție a emisiunii ”Jador Adevărat”. Artistul a mers la ușa unei tinere și a surprins-o pe aceasta cu un buchet de flori. Ea a rămas cu gura căscată, când s-a trezit în propria locuință cu însuși Jador.

„Sunt la dumnevoastră la bloc. Nu coborâți, lăsați că urc eu. La ce etaj? Deschideți, vă rog, ușa? Mulțumesc”, i-a spus Jador clientei la telefon, după ce i-a găsit adresa.

Jador s-a reprofilat! Cui i-a livrat artistul flori: „Nu mă așteptam”

De la primele ore ale dimineții, el s-a urcat în mașina de curierat și și-a luat rolul în serios. S-a apucat de livrat flori, în urma unei provocări. Cu masca pe față și plin de entuziasm, cântărețul și-a dus sarcina la capăt cu mare succes. Singura lui dorință a fost să dea peste fete frumoase și se pare că a avut și noroc în acest sens. Marea i-a fost mirarea când a văzut că una dintre clientele sale era, de fapt, o femeie care mergea la aceeași sală de sport cu el.

„Ce faci? Mă lași la baie? Că nu mai pot. Tu mergi la aceeași sală cu mine? Nu te-am mai văzut niciodată. Stai puțin… Da, acum te știu. Faci mereu picioare, mereu mă uit la picioarele tale. Ești căsătorită, că am văzut că e ridicat capacul. Aștia mă trimit doar la oameni căsătoriți? De ce nu pot să mă trimită și pe mine la oameni liberi? Măcar nu are copil…”, i-a spus Jador clientei.