Jador este mai fericit ca oricând. O asemenea bucurie nu avea cum să fie păstrată doar pentru el. Ei bine, nici nu a făcut acest lucru. Se pare că familia cântărețului s-a mărit, iar fanii lui au fost primii care au aflat despre asta. Toți admiratorii lui s-au bucurat atât pentru el, cât și pentru familia lui.

Jador face el ce face și atrage toată atenția asupra sa. El are propria emisiune, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Celebrul manelist a cucerit pe toată lumea cu sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. El nu se ascunde cu nimic, iar fanii pot fi astfel mult mai aproape de el.

Jador a făcut un gest frumos pentru sora lui

Pentru Jador cea mai importantă este familia. Muncește din greu pentru ca persoanelor la care ține cel mai mult să nu le lipsească absolut nimic. Copilăria lui nu a fost deloc una ușoară, iar el încearcă acum să compenseze asta. Nu a avut mereu ceea ce și-a dorit, pentru că părinții lui nu își permiteau să îi ofere prea multe.

Trăind într-un astfel de mediu, el a învățat să se descurce și a învățat, de asemenea, valoarea banului. A încetat să mai arunce bani în stânga și în dreapta, iar acest lucru l-a ajutat într-un fel sau altul.

Jador și-a mărit familia! Artistul le-a dat vestea cea mare fanilor: „Nu știu unde e..."

În plus, zilele acestea a decis să îi împlinească surorii sale o dorință. Micuța își dorea extrem de tare un cățeluș, iar fratele ei nu a stat prea mult pe gânduri și i-a cumpărat unul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador face orice, pentru a-i aduce surorii sale zâmbetul pe buze.

„Dacă i-am dat multă mâncare de câine”, i-a spus sora lui Jador artistului despre animalul de companie.

„Nu știu unde e păpușa pe care mi-ai luat-o”, a continuat ea.

„Dar tu ai învățat tabla înmulțirii?”, i-a răspuns Jador.