Jador și-a șocat din nou fanii! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie: ”Vrei să fii soția mea?”
in

Jador și-a șocat din nou fanii! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie: ”Vrei să fii soția mea?”

Jador nu se lasă! Gestul făcut de artist a uimit pe toată lumea.

Jador nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. Poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește, dar nu a fost mereu așa. Când era doar un copil, artistul nu a dus o viață ușoară, ba din contră. El a luptat din greu pentru a ajunge aici și se bucură de succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste.

Jador, cerere în căsătorie plină de umor

Cântărețul arată extrem de bine și are mii de fane în întreaga țară. Multe ar da orice să fie cu el, iar artistul face furori cu fiecare apariție. Mulți spun despre el că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Din păcate pentru doamnele și doamnișoarele care îl apreciază, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu are ochi pentru niciuna dintre ele. După cum a spus chiar el, a iubit o singură femeie toată viața, dar nu a avut parte de ea.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie”, a scris Jador pe Instagram, zilele trecute.

Acum, el are propria emisiune prin intermediul căreia fanii lui află foarte multe lucruri despre idolul lor. Aveau impresia că știu totul despre el, dar face el ce face și îi surprinde în fiecare ediție. Recent, el a povestit că a oferit o singură dată un inel cu pietre prețioase femeii pe care a iubit-o cu adevărat. Cum era de așteptat, nu i-a dezvăluit și numele, dar fanii lui adevărați cred că este vorba despre Georgiana. Să fie oare așa?

Jador și-a șocat din nou fanii! Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie: ”Vrei să fii soția mea?”

Recent, el și-a uimit din nou admiratorii. El a cerut-o în căsătorie chiar pe Ioana Filimon. Femeia a spus că acceptă doar dacă îi va cumpăra un inel. Jador, descurcăreț din fire, a găsit un fier pe care a pus-o o piatră și s-a așezat în genunchi în fața ei.

”Vrei să fii soția mea?”, i-a spus Jador Ioanei Filimon.

 

Gina Pistol, gest emoționant la întoarcerea în țară. Vedeta și-a uimit fanii de pe Instagram: ”V-am mai povestit despre...”

Gina Pistol, gest emoționant la întoarcerea în țară. Vedeta și-a uimit fanii de pe Instagram: ”V-am mai povestit despre…”

Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți exemplu. Cum s-a schimbat viața lor: "Am avut și noroc până acum"

Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți exemplu. Cum s-a schimbat viața lor: „Am avut și noroc până acum”