in

Jador și Bogdan Mocanu, suspecți de COVID-19. Anunțul a îngrijorat pe toată lumea: „Cum facem în condițiile în care…”

La asta nu se aștepta nimeni! Jador și Bogdan Mocanu ar putea avea coronavirus.

Jador și Bogdan Mocanu au reușit să își îngrijoreze serios fanii de pe rețelele sociale. Se pare că foștii concurenți de la Puterea Dragostei sunt suspecți de coronavirus. Tristul anunț a fost făcut chiar de Mocanu în cursul zilei de azi, pe contul lui de Instagram. Orice s-ar întâmpla, admiratorii acestora sunt alături de ei. Aceștia speră, totuși, ca idolii lor să nu fie infectați cu temutul virus. Momentan, nici măcar ei nu știu cum stau lucrurile.

Jador și Bogdan Mocanu ar putea avea COVID-19

Bogdan Mocanu a postat recent un mesaj îngrijorător pe rețelele sociale. Din spusele sale, cei doi artiști au luat contact cu o persoană care a fost testată pozitiv cu coronavirus. Două zile la rând ei au stat în preajma bărbatului, acesta fiind un membru din trupa lui Jador. Nu doar fanii își fac multe griji pentru ei, ci și ei. Aparent, Jador s-a speriat foarte tare și l-ar fi sunat pe prietenul lui, pentru a vorbi despre acest subiect delicat.

Jador și Mocanu nu știu sigur dacă sunt purtători ai virusului. Cel mai probabil, urmează să se tezteze, iar mai apoi să le comunice și fanilor rezultatele. Ei sunt extrem de sinceri cu internauții și preferă ca aceștia să afle lucrurile chiar de la ei. Așa că din moment în moment, cântăreții le-ar putea da noi vești despre starea lor de sănătate.

Jador și Bogdan Mocanu, suspecți de COVID-19. Anunțul a îngrijorat pe toată lumea: „Cum facem în condițiile în care..."

Toată lumea speră să nu fie vorba de ceva grav. Mulți stau cu sufletul la gură și cu ochii pe conturile lor de Instagram, în caz că vor posta ceva între timp. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile, dar fanii lor sunt optmiști.

„Cum facem în condițiile în care două zile am stat aproape non-stop cu el. Mă sună Jador să îmi spună că un băiat de la el din formație a fost testat pozitiv cu coronavirus. Și a început să îmi spună simptomele pe care le are. Era foarte îngrijorat. De unde să se prindă COVID-ul de noi…”, a spus Bogdan Mocanu pe Instragram.