Jador și Carmen de la Sălciua au șocat pe toată lumea. Artiștii, ipostaze tandre în noul lor videoclip
in

Jador și Carmen de la Sălciua au șocat pe toată lumea. Artiștii, ipostaze tandre în noul lor videoclip

Asta da surpriză pentru fani.

Jador și Carmen de la Sălciua au făcut un anunț important zilele acestea pe Instagram. Artiștii au uimit pe toată lumea când au anunțat că vor lansa piesă împreună. Admiratorii nu au avut prea mult de așteptat, pentru că ieri a apărut. A fosu o mare bucurie pentru ei și melodia a ajuns repede la inimile lor, dar și pe primele locuri în Trending. La câteva ore de la lansare, „Nu am somn de 4 zile” are aproape un milion de vizualizări.

Zile în șir, s-a tot zvonit că artiștii ar forma cel mai nou cuplu din showbiz. Nu a fost vorba despre asta, ci doar despre piesa recent lansată. O astfel de colaborare nu avea cum să nu aibă succes din prima. Jador și Carmen de la Sălciua au succes cu fiecare melodie și o armată de fani în spate. Aceștia sunt și extrem de activi pe rețelele sociale și îți fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Jador și Carmen de la Sălciua, imaginile care au uimit internetul

După ce au postat câteva imagini de senzație împreună, ei au reușit să își surprindă din nou fanii. În videoclipul celei mai noi piese ale lor, cântăreții apar în niște ipostaze tandre. Au jucat doar un rol, iar fanii trebuie să înțeleagă acest lucru. Au intrat în pielea personajelor foarte repede și s-au descurcat de minune.

Jador și Carmen de la Sălciua au șocat pe toată lumea. Artiștii, ipostaze tandre în noul lor videoclip

Carmen de la Sălciua este singură de când s-a despărțit de Culiță Sterp și se pare că nu a găsit încă omul potrivit. Jador este și el burlac, dar nu se gândește încă la o relație. Așteaptă femeia potrivită, dar nu se grăbește deloc. Cei doi ar putea forma un cuplu fără niciun fel de problemă, iar mulți dintre fanii lui spun că le stă extrem de bine împreună.

„Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte, foarte simpatic, reușete să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Wowbiz.ro.