Jador și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor. Celebrul artist a făcut dezvăluiri despre fosta lui iubită, la care a ținut enorm. Se pare că femeia l-ar fi părăsit, iar artistul încă suferă. Este mereu cu zâmbetul pe buze și nu lasă să se vadă durerea pe care o simte. A dat dovadă de foarte multe ori că este un bărbat puternic, care nu se lasă atât de ușor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador este o persoană sufletistă. Atunci când iubește o face cu toată ființa lui. Așa s-a întâmplat și ultima dată. El s-a îndrăgostit la nebunie de o anume femeie, care i-a frânt inima într-un final. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care cântărețul nu mai are atât de multă încredere în femei.

Jador: „Femeile astea mi-au distrus viața”

Artistul se află pe lista celor mai ascultați și îndrăgiți cântăreți de la noi. Piesele sale fac ravagii pe YouTube și ocupă de fiecare dată primele locuri în Trending. Când simte nevoia să se descarce, artistul se apucă să scoată melodii. Din câte a povestit chiar el, i-a dedicat femeii care i-a furat inima o piesă. Asta da veste!

Jador suferă după fosta iubită. Artistul i-a scris o piesă: "Femeile astea mi-au distrus viața"

Despre el, Jador spune că are „inima proastă”. Regretă faptul că s-a îndrăgostit, pentru că a sfârșit prin a fi rănit de cea pentru care și-ar fi dat viața. Se vede că a iubit-o enorm și încă o face, deși uneori refuză să creadă acest lucru. A avut un moment în care a devenit violent și a dat cu pumnul în masă, când se gândea la ea. El le-a mai povestit celor care îi urmăresc emisiunea și motivul pentru care au luat-o pe drumuri diferite.

„Sufăr. I-am făcut și melodie. Doamne, femeile asta mi-au distrus viața. Sufăr după o fată, i-am făcut și melodie. Sunt eu prost să mă îndrăgostesc. Ce-mi trebuie mie îndrăgosteală? Am dat cu pumnul aici, că m-am enervat. Niciuna nu e bună. Sunt supărat pe viață. Cum să mă lase. Sunt prost tare. De ce am eu inima așa proastă, Doamne?”, a spus Jador la „Antena Stars”.