Jennifer Lopez a clacat în timpul pandemiei! De ce boală a suferit vedeta: ”A venit la patul meu plângând”

Jennifer Lopez recunoaște faptul că perioada pandemiei nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru ea, dar nici pentru familia ei.

Jennifer Lopez a clacat în timpul pandemiei! De ce boală a suferit vedeta: ”M-am simțit foarte rău”

Jennifer Lopez este regina muzicii în lume alături de alte câteva artiste! Nu mai este loc de nicio îndoială când vine vorba de talentul nemăsurat al artistei, dar și de frumusețea sa răvășitoare.

Faptul că are o careieră de foarte mare succes este foarte bine știut. Însă nu mulți își dau seama de faptul că, dincolo de lumina refectoarelor, focoasa artistă este un om ca toți ceilalți, cu trăiri și sentimente printre cele mai comune.

Chiar dacă are conturile pline și se bucură de o faimă de neegalat, Jennifer Lopez are și ea probleme specifice … muritorului de rând. Iată că a ieșit la suprafață încă o dovadă a faptului că banii și faima nu garantează o viață fericită pe deplin și fără griji.

Se pare că faimoasa artistă a avut destul de mult de suferit în timpul pandemiei. Și nu, nu este vorba doar despre ea, căci și copiii ei au resimțit destul de multă tensiune în jur din cauza măsurilor impuse de autorități.

În urma unui interviu, Jennifer a mărturisit faptul că s-a confruntat cu o stare depresivă în timpul carantinei din cauza faptului că dreptul de a circula liber la orice oră a fost îngrădit la un moment dat.

„Știi cum e, nu e ușor. Și în perioada acestei pandemii cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi sau ne-a fost frică fiindcă nu știam ce o să urmeze. Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău, și copiii mei la fel, toată lumea din casă.”, a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a clacat în timpul pandemiei! De ce boală a suferit vedeta: ”M-am simțit foarte rău”

Jennifer Lopez s-a confruntat cu depresia

Și copiii artistei au avut de suferit odată cu părinții lor. Jennifer Lopez a povestit un episod când fiica ei a venit la ea în lacrimi, fără să înțeleagă ce se întâmplă și de ce sunt nevoiți să rămână permanent în casă, fără a mai lua contact cu prietenii și ceilalți copii.

„A fost un moment în care Emme, fiica mea, a venit la patul meu plângând. ‘De ce se întâmplă asta? Îmi e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă asta cu viețile noastre?’. I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă. Când se întâmplă asta e puțin dureros. Dar va fi spre binele tuturor. Uneori trebuie să trăiești momentele astea și să rămâi puternică și recunoscătoare, pentru că avem atât de multe. Suntem sănătoși, suntem împreună, și ne iubim.”, a mai adăugat Jennifer Lopez.