Jennifer Lopez face noi dezvăluiri! Are sau nu vedeta botox: „Fața mea ar fi fost complet diferită acum!”

Frumoasa cântăreață povestește despre experineța ei cu intervențiile estetice. Iată secretul simplu al tenului perfect prin care vedeta a stârnit invidia colegelor sale.

Jennifer Lopez speaking to the media during the Pepsi Super Bowl LIV Halftime Talent press conference held at the Hilton Downtown in Miami, Florida on Jan. 30, 2020. (Photo by Anthony Behar/Sipa USA)(Sipa via AP Images)

Jennifer Lopez, la cei 51 de ani ai săi, este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Pe lângă tenul de invidiat, aceasta are și o condiție fizică perfectă. Artista a povestit de multe ori că frumusețea se întreține și de aceea muncește foarte mult ca să arate astfel.

De-a lungul timpului s-au auzit multe păreri cum că artista a apelat la intervenții estetice. Într-un interviu acordat recent, J. Lo a infirmat toate aceste zvonuri. Îndrăgita cântăreață a declarat că nu a apelat niciodată la injecțiile cu botox.

Jennifer Lopez face noi dezvăluiri! Are sau nu vedeta botox: „Fața mea ar fi fost complet diferită acum!”

Care este secretul?

La vârsta de 23 de ani, Lopez a făcut o scurtă vizită medicului dermatolog. Aceasta a povestit că doctorul i-a dat doar două produse pe care să le folosească și a asigurat-o că dacă respectă îndemnurile lui, totul va decurge bine.

O cremă cu protecție solară și un gel de curățare, atât aplica vedeta pe ten la acea vreme. Așa a avut artista grijă de tenul ei. Datorită produselor potrivite vârstei sale, tenul cântăreței nu a necesitat intervenții cu toxină botulinică.

Jennifer Lopez face noi dezvăluiri! Are sau nu vedeta botox: „Fața mea ar fi fost complet diferită acum!”

„Ar trebui să începem să folosim botox!”

În aceeși perioadă a vieții sale, Jennifer Lopez era într-o relație cu un băiat care a institat să se injecteze cu botox. Cei doi au mers împreună la medicul dermatolog al iubitului său din acea vreme. Doctorul însă i-ar fi atras atenția vedetei că nu are nici cel mai mic rid.

„Știi că ai o mică linie aici? Ar trebui să începem să folosim botox”, i-a sugerat dermatologul.

Conștientă de vârsta fragedă pe care o are și conștiincioasă în ceea ce privește sfaturile medicului său, J. Lo nu a acceptat propunerea. Iubitul ei de atunci ar fi insistat ca vedeta să recurgă la intervenții, însă actrița nici nu a vrut să audă.

„Nu, mulțumesc! Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă aș fi început să folosesc botox de la 23 de ani și cum aș fi arătat acum. Fața mea ar fi fost complet diferită acum!”, este răspunsul dat de vedetă.

Jennifer Lopez lansează propria sa linie de cosmetice

Jennifer Lopez face noi dezvăluiri! Are sau nu vedeta botox: „Fața mea ar fi fost complet diferită acum!”

Pe 1 ianuarie 2021, vedeta va lansa JLo Beauty. Gama de produse cosmetice cuprinde secretele frumuseții cântăreței. Produsele sale sunt pentru îngrijirea tenului și anume: creme de față, serumuri, geluri pentru curățarea tenului, dar și suplimente alimentare.

Prețurile sunt și ele pe măsură. Acestea sunt cuprinse între 38 și 80 de dolari. Din data de 8 decembrie vor fi disponibile pe piață doar două produse: o cremă hidratantă și un serum. Restul vor fi lansate abia la începutul anului viitor.