Jennifer Lopez este o adevărată divă! Artista de talie internațională arată senzațional la cei 51 de ani ai săi. Fanii ei sunt în delir ori de câte ori vedeta apare în peisaj. De data aceasta, J. Lo. a făcut un show de excepție pe rețelele de socializare după ce a publicat un video super hot.

Cu toții o știm pe Jennifer Lopez și cât de apetisantă poate să fie! Chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, artista este dovada vie că vârsta este doar un număr și că tot ceea ce contează este să ai grijă de corpul tău din toate punctele de vedere. Are niște forme voluptoase și profită din plin de atuurile pe care le are.

Este cunoscută în toată lumea și reprezintă un model pentru multe femei din toate colțurile lumii. Pentru cine nu știe, Jennifer nu este talentată numai la muzică, ci și la actorie!

Vedeta a jucat până acum în foarte multe filme și a dus la îndeplinire cu mult succes toate rolurile pe care le-a avut. Și asta nu e tot, diva are niște mișcări incendiare, iar când urcă pe scenă pune în circulație sângele tuturor bărbaților care o privesc.

Jennifer Lopez, fără haine la 51 de ani într-un video de excepție! Fanii au rămas muți! FOTO

Cei care i-au văzut dansul fierbinte din timpul premiilor American Music Awards au rămas cu gurile căscate, căci diva și-a etalat formele voluptoase într-o ținută ademenitoare și care îi punea trupul în evidență. A avut pe ea doar un body de culoare neagră și, așa cum era de așteptat, s-a mișcat într-un mare fel pe scenă, alături de nimeni altul decât râvnitul Maluma.

Jenifer Lopez, imagini de infarct într-un clip video

Starul s-a afișat fără nicio urmă de haine în mediul online, iar fanii au fost în extaz! Artista a renunțat de tot la orice inhibiție și a creat cel mai incediar clip. ”In the Morning” se numește noul videoclip în care Jennifer Lopez va arăta tot ce are ea mai frumos!