Jennifer Lopez este, fără nicio urmă de îndoială, o femeie fatală! Vedeta de talie internațională are un succes imens și zeci de milioane de fani în întreaga lume. Cu toții știm faptul că mișcările ei senzuale fac ravagii în jurul ei, mai ales că are un corp de milioane.

Jennifer Lopez este un exemplu pentru toate femeile. Ea demonstrează în fiecare zi că se poate să arăți impecabil din cap până în picioare chiar și la o vârstă mai înaintată. La cei 51 de ani ai săi, cântăreața se menține destul de bine și dă clasă multor femei care sunt la prima tinerețe.

Are o carieră lungă în spate, iar toți acești ani în care și-a încântat fanii cu piesele sale a căutat să fie din ce în ce mai bună în plan profesional.

Nu mai este la prima tinerețe. Chiar și așa, vedeta este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din întreaga lume, și pe bună dreptate. Artista are niște forme extrem de apetisante. Să nu mai punem la socoteală că este mamă și în continuare are un corp tras prin inel.

Jennifer Lopez a făcut senzație pe covorul roșu

Cu ocazia premiilor American Music Awards, Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu la propriu, dar și la figurat. Vedeta a purtat o rochie strălucitoare, argintie. În mod cert a atras toate privirile cu atitudinea sa de divă. Artista a făcut senzație cu formele sale amețitoare.

Jennifer Lopez, mișcări fierbinți pe scenă! Fanii au fost în delir! FOTOJennifer Lopez, mișcări fierbinți pe scenă! Fanii au fost în delir! FOTO

Jennifer Lopez este cu adevărat o prezență specială pe scenă. Acest lucru a fost demonstrat și de data aceasta. Diva a renunțat la rochia elegantă și foarte sofisticată și a îmbrăcat un body de culoarea neagră care a avut un efect imediat asupra bărbaților.

Este o zeiță a mișcărilor cel puțin provocatoare și nu ezită niciodată să demonstreze acest lucru din plin. A fost o adevărată surpriză pentru toți domnii, însă nici personajele feminine nu au fost deloc neglijate. Râvnitul Maluma nu a întârziat să apară în peisaj.

„Am făcut-o 👏! Mulțumesc lui @maluma și tuturor celor implicați, care au ajutat ca spectacolul @amas din această seară să fie atât de grozav!!!!”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram.