Jennifer Lopez (52 de ani) a făcut o gafă de proporții la un eveniment important de modă. Totul s-a petrecut acum câteva zile, când diva a a participat la un eveniment al casei de modă Dolce & Gabbana, ce a avut loc în Veneția. Artista, îmbrăcată cu o ținută spectaculoasă semnată Dolce & Gabbana, a fost surprinsă de paparazzi ieșind din hotel pentru a se îndrepta spre evenimentul respectiv. Jennifer Lopez era însoțită de bodyguarzii săi, de make-up artistul personal, Mary Philips și de hairstylistul personal, Chris Appleton.

Nimic ieșit din comun până aici, doar că într-una dintre fotografiile făcute de paparazzi se poate observa eticheta costumului extravagant pe care îl purta, semn că superstarul urma să returneze ținuta după eveniment.

La evenimentul respectiv au mai participat nume mari ale Hollywood-ului precum Heidi Klum, Helen Mirren și January Jones.

Marele absent de la show-ul organizat de Dolce & Gabbana a fosu iubitul artistei, actorul Ben Affleck (48 de ani). Jennifer și Ben au redevenit un cuplu în vara acestui an, după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format, la începutul anilor 2000, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au fost logodiți, dar și-au anulat brusc nunta. După despărțire, J-Lo s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi copii, gemenii Maximilian David si Emme Maribel, în vârstă de 11 ani. În 2005, Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Affleck și Garner au împreună trei copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).