Guadalupe Rodriguez, mama îndrăgitei cântărețe, a ajutat-o pe Jennifer Lopez să pună bazele brandului de beauty la care lucrează de ceva timp. Sfaturile femeii i-au fost de folos atunci când a început noul său proiect cu produse de ingrijire a pielii.

Luna trecută, J.Lo făcea marele anunț. La începutul anului viitor, aceasta va lansa o linie proprie de cosmetice. Artista visează la acest proiect de mai bine de 30 de ani, spunând că este cel mai mare vis al său. În proiectul ei de suflet și-a expus toate secretele care stau la baza frumuseții ei și pe care vrea se le împărtășească și cu restul femeilor.

Cum arată mama uneia dintre cele mai frumoase femei?

Recent, frumoasa cântăreață a postat pe pagina de Instagram a companiei sale, JLo Beauty, o fotografie în care apare alături de mama sa. În descrierea pozei, Jennifer Lopez a declarat că femeia care i-a dat viață a fost sursa de inspirație pentru brand-ul său. Secretele mamei sale au pus fundația în compania ei de cosmetice.

Fanii au reacționat imediat la postare, iar aprecierile au ajuns la ordinul zecilor de mii și a strând un număr de peste 500 de comentarii. Mulți le-au complimentat pe cele două. Unii urmăritori au scris că seamănă ca niște surori, iar alții că par a fi gemene. Un alt comentariu a făcut referire la faptul că frumusețea cântăreței este moștenită de la mama sa.

Jennifer Lopez și femeia care i-a dat viață, în vârstă de 73 de ani seamănă ca două picături de apă. Guadalupe Rodriguez nu pare că are vârsta reală, semn că frumusețea și tinerețea cântăreței este ereditară. Mama i-a oferit mereu cel mai mult suport, considerând-o sprijinul ei cel mai mare. Artista se înțelege de minune cu mama sa, ba chiar o consideră cea mai bună prietenă.

Dansatoarea de origine hispanică este cea mai bine plătită actriță. Pentru un rol într-un film, J.Lo încasează peste 15 milioane de dolari.