Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc...”
in

Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc…”

Jo a avut parte de clipe de coșmar zilele trecute, în loc să se bucure de vacanță.

Jo nu a trecut prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, în ultima vacanță. Ei bine, cântăreața a vrut să se detașeze puțin de Capitală și de toate problemele de aici. Nu și-a mai dorit să își facă griji pentru nimeni și nimic; așa că și-a luat gașca de prieteni și au plecat din țară. Ca multe alte vedete din România, artista a ales ca destinație Grecia. S-a bucurat din plin de bine meritata vacanță, până când a fost nevoită să se întoarcă acasă. Despre experiențele foarte ciudate prin care a fost nevoită să treacă în timp ce acolo a avut un fenomen meteo devastator, a vorbit chiar ea.

Jo a plecat în vacanță, dar s-a ales cu o surpriză neplăcută

Jo este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Piesele ei ajung la inimile fanilor de fiecare dată, iar recent a lansat o piesă dedicată fostului ei iubit, Juno. Vedeta nu a simțit că se desparte de el, până nu a lansat o piesă de suflet, cu un mesaj extrem de dureros. Admiratorii ei s-au emoționat până la lacrimi în momentul în care au ascultat versurile triste ale melodiei.

După toate acestea, Jo a plecat în vacanță cu prietenii ei. Nu a avut liniște nici acolo, după cum a povestit chiar ea în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Ea a prins și ciclonul ce a avut loc în Grecia în urmă cu câteva zile, astfel că nu s-a mai putut întoarce în țară la data stabilită.

”Trebuia să mă întorc lunea trecută, dar am pierdut cheile de la mașină și am ajuns aseară în jurul orei 23:00. Am stat două săptămâni, nu una, așa cum era planificat. Apoi cineva din România ne-a trimis cheia de rezervă, care a ajuns după trei zile prin curier. Și când a ajuns, nu a mers. Așa că a trebuit să schimbăm bateria de la mașină, plus că am mai prins și ciclonul ăla”, a spus Jo în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

 

Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: "Nu mai e nevoie de..."

Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: „Nu mai e nevoie de…”

Andreea Bănică, declarații emoționante despre mama ei. Ce a transmis vedeta: "Singurul caz de cancer"

Andreea Bănică, declarații emoționante despre mama ei. Ce a transmis vedeta: „Singurul caz de cancer”