Jo, momente de coșmar în vacanță. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Am avut și necazuri”

Vacanța lui Jo nu a fost tocmai una plăcută.

Jo, momente de coșmar în vacanță. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Am avut și necazuri”

Jo este o vedetă care a muncit mult pentru a ajunge unde este acum. Acum ceva timp, blondina a participat la un concurs de talente. Acolo, a ajuns să fie cunoscută datorită vocii sale inconfundabile. Talentul ei a fost imediat remarcat și apreciat de alții. Acum, ea lansează piese superbe care ajung la inimile fanilor, dar și în Trending.

În urmă cu ceva timp, Jo s-a despărțit de Juno. Cei doi erau împreună de foarte mult timp și locuiau în aceeași casă. Chiar dacă nimeni nu ar fi zis că povestea lor se va termina așa, ei bine s-au înșelat. Jo a suferit enorm după despărțire, dar nu a lăsat să se vadă acest lucru. A început să dedice mai mult timp carierei sale și a lansat chiar și o piesă de adio pentru cântăreț.

Jo a avut parte de o vacanță cu peripeții

După toate câte i s-au întâmplat anul acesta, ea a simțit nevoia de o pauză. A decis să meargă în Grecia, un loc numai bun de petrecut timpul în astfel de situații. S-a bucurat din plin de câteva zile libere, după care s-a întors la treabă. Vacanța ei nu a fost tocmai una perfectă, pentru că a avut parte și de câteva peripeții. Acestea au reușit serios să îi dea planurile peste cap frumoasei blondine.

„Am fost în Grecia de curând, luna trecută. Am avut și necazuri. Am pierdut de la mașină acolo, am stat mai mult cu o săptămână decât trebuia să stăm”, a declarat Jo la „Acces Direct de Weekend”.

Jo, momente de coșmar în vacanță. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Am avut și necazuri”

Zilele trecute, Jo a fost invitată în platoul „Acces Direct de Weekend”. Acolo, a povestit cum s-a desfășurat vacanța sa în Grecia și prin câte situații a fost nevoită să treacă. În plus, a povestit și cum a fost pentru ea această perioadă dificilă pentru întreaga țară. Pandemia de coronavirus a afectat-o, mai ales că aproape toate concertele sale s-au anulat.

„Mie la început perioada asta mi-a plăcut, pentru că mă simt bine la mine acasă și îmi place să petrec timp cu mine. A devenit greu, îmi e dor de public. Nu sunt o foarte mare iubitoare, îmi place mai mult tot ce este real, să fiu alături de oameni și să-i îmbrățișez după concerte. Mă obișnuiesc și cu postatul ăsta în exces, pentru că nu este în zona mea de confort”, a adăugat vedeta.