Jo și-a mărit buzele pentru prima dată. Fanii au rămas mască: ”Mi-e frică”

Jo a luat o decizie importantă.

Jo și mărit buzele pentru prima dată. Fanii au rămas mască: ”Mi-e frică”

Jo este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată în cadrul unui concurs de talente de la noi. De atunci, piesele sale sunt peste tot și fac milioane de vizualizări pe YouTube. Este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și nu are cuvinte să le mulțumească fanilor.

Cântăreața este extrem de activă în mediul online. Petrece extrem de mult timp pe rețelele sociale, unde ține legătura cu fanii ei. Postează zilnic Story-uri, pentru a-i ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Zilele acestea, ea le-a dat internauților o veste de zile mari și nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta din partea ei.

Jo a decis să își mărească buzele

Jo este conștientă că este foarte important să arăți bine în orice situație. Până acum, ea nu a mai apelat la ajutorul medicului estetician, dar nici nu a fost împotriva intervențiilor estetice. Se pare că blondina nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile ei.

Anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru toată lumea. Jo a decis că este vremea să facă și ea o schimbare la nivelul feței. Ei bine, ea a mers la dentist, dar s-a ales cu o mărire a buzelor. Nu a mai făcut asta niciodată, iar ideea a speriat-o puțin.

Jo și mărit buzele pentru prima dată. Fanii au rămas mască: ”Mi-e frică”

”Am plecat și eu la dentistul meu preferat din lumea întreagă să se uită puțin la dinții mei și plec cu buze, n-am avut niciodată. Mi-e frică”, a spus Jo pe pagina sa de Instagram!

Cu toate acestea, și-a făcut apariția pe Instagram într-o formă de zile mari. Trebuie să recunoaștem că o prinde foarte bine schimbarea. Cei care nu sunt total de acord cu asta sunt o parte dintre fanii ei. Unii sunt de părere că nu avea nevoie de asta, pentru că arata la fel de bine și înainte.