În vara anului 2021, The Hollywood Vampires va cânta la București. La sfârșitul verii, în luna august, grupul fondat de Joe Perry, Alice Cooper și Johnny Depp vine în Capitală pentru a doua oară. Organizatorii i-au anunțat pe fani printr-un anunț făcut pe Facebook.

Pe 31 august, toți admiratorii sunt așteptați la Romexpo pentru un eveniment de neuitat. Biletele vor fi puse în vânzare zilele viitoare, pe 14 decembrie. Organizatorii au specificat că primele 500 de bilete vor avea un preț mai scăzut.

În anul 2016, la evenimentul mult așteptat, Depp s-a prezentat în fața fanilor români purtând o ie. Acest gest a fost extrem de apreciat de simpatizanți. Publicul l-a surprins pe actorul americand atunci când i-au cântat la unison „La Mulți Ani”, surpiza finalizându-se cu un tort pe care i l-au oferit starului rock.

Un total de 10.000 de bilete vor fi puse la dispoziția fanilor

La ora 10:00, organizatorii vor da startul achiziționării biletelor pentru concertul ce va avea loc pe tărâm românesc. La prețul fiecărui bilet presale sau earlybird se adaugă o taxă de emitere în valoare de 10 RON.

The Hollywood Vampires

Fanii muzicii rock așteaptă cu nerăbdare punerea în vânzare a biletelor care le vor da șansa să îl cunoască pe îndrăgitul actor. Când s-a înființat această trupă, cântăreții aveau un scop clar: aducerea unui tribut pentru toți interpreții de muzică rock care s-au stins din viață din cauza viciilor excesive.

În anii `70, actorul din Pirații din Caraibe, care a avut un succes colosal, a stabilit numele grupului. Acesta provine de la clubul de băutori din care făceau parte mai mulți artiși precum: John Lennon,  Keith Moon, Ringo Starr, sau Micky Dolenz. Până în prezent, formația a lansat două albume în colaborare cu: Paul McCartney, Cristopher Lee, Joe Walsh sau Dave Grohl.

Prețurile biletelor:

Pentru primele 500 de bilete, fanii vor achita:
Heroes – 399
Boogiemen – 249 RON
Drunk Friends – 159 RON

Pentru biletele achiziționate în presale:
Heroes – 429 RON
Boogiemen – 269 RON
Drunk Friends – 179 RON
Pentru cele achiziționate la acces:
Heroes – 450 RON
Boogiemen – 300 RON
Drunk Friends – 200 RON