Jojo pleacă în lume cu Paul Ipate. Vedeta a făcut anunțul pe Instagram: „Abia aștept”

Jojo și Paul Ipate au luat decizia cea mare.

Jojo pleacă în lume cu Paul Ipate. Vedeta a făcut anunțul pe Instagram: "Abia aștept"

Jojo simte nevoia să evadeze din București. Vedeta a decis să plece departe, în lume alături de soțul ei. Vestea a fost dată chiar de ea pe contul său de Instagram, unde este extrem de activă. Ea petrece extrem de mult timp discutând cu fanii ei. Fie că face un live, fie o sesiune de întrebări și răspunsuri, niciodată nu uită de ei.

Nu trece zi fără ca Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, să nu posteze ceva pe Story. Sunt mii de oameni care stau mereu cu ochii pe ea și care abia așteaptă să vadă ce mai postează. În plus, ea reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Zilele acestea, ea a anunțat pe toată lumea că va face o escapadă cu soțul ei.

Jojo și-a făcut planurile pentru perioada următoare

Ea este o femeie extrem de organizată și îi place să planifice totul din timp. Vedeta a pus la punct vacanța lor până la cel mai mic detaliu și este nerăbdătoare să plece. Ea s-a gândit deja și unde vor sta copiii lor, în timp cei ei vor merge să se relaxeze. Anul acesta a fost unul greu și pentru ei și chiar simțeau nevoia de o pauză.

Se pare că micuții au rămas în grija bunicilor, așa că foștii concurenți de la Asia Express se pot bucura fără griji de mica lor vacanță. Nu le-au spus celor care îi urmăresc și ce destinație au ales, dar cu siguranță nu îi vor mai ține prea mult pe jar. Mai mult de atât, ei abia așteaptă să vadă ce fotografii vor realiza cei doi soți în timp ce vor fi plecați departe.

Jojo pleacă în lume cu Paul Ipate. Vedeta a făcut anunțul pe Instagram: "Abia aștept"

“De ce sunt eu atât de încântată chiar dacă nu se vede în poza asta?😀Pentru că azi fug cu @paulipate departeeeee….!!! Mă rog, cât putem noi de departe. Copiii rămân cu bunicii și noi evadăm ca doi adolescenți. Adolescenți în spirit că vârsta nu ne mai ajută.😀Abia aștept iubitul meeeeeu! ❤️, a scris Jojo pe contul de Instagram.