Jojo, secretul unui trup de invidiat. Care este dieta pe care a ținut-o cu strictețe: ”A trebuit să mă motivez”

Jojo le-a spus fanelor sale cum reușește să arate atât de bine.

Jojo, secretul unui trup de invidiat. Care este dieta pe care a ținut-o cu strictețe: ”A trebuit să mă motivez”

Jojo are un trup de inividiat, dar acesta nu este un secret pentru nimeni. Vedeta muncește din greu pentru a arăta atât de bine și nu îi este deloc ușor. Face sacrificii în fiecare azi, are grijă la alimentație, dar nu uită nici să facă puțină mișcare. Blondina știe că o siluetă de invidiat nu se obține de pe o zi pe alta, așa că le-a dat o serie de sfaturi foarte importante fanelor.

Jojo, secretele unei siluete de invidiat

Pentru Jojo cea mai importantă este familia. Anul acesta, a profitat de pandemia de coronavirus și a petrecut  mai mult timp cu soțul, dar și cu copiii ei. Nu există bucurie mai mare decât atunci când are timp liber pentru ei. În ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, frumoasa vedetă le dedică mult timp și fanilor de pe rețelele sociale. Fie că postează la story sau face câte un live, ea este mereu alături de ei.

În plus, știe cum să atragă atenția asupra ei de fiecare dată. Imaginile pe care le postează în mediul online fac furori de fiecare dată și le încântă privirile fanilor. Astfel că de mai multe ori, admiratorii lui Jojo s-au întrebat cum reușește ea să se mențină în formă. Ei bine, din punctul ei de vedere lucrurile sunt foarte simple.

„Am ţinut dieta Monicăi Anghel şi încerc să o păstrez. Dar vă daţi seama că atunci când în casă se servesc cele mai bune lucruri mi se face şi mie poftă de o îngheţată sau o felie de pizza; încerc să păstrez un echilibru”, a povestit Jojo.

Jojo, secretul unui trup de invidiat. Care este dieta pe care a ținut-o cu strictețe: ”A trebuit să mă motivez”

Nu a fost mereu slabă și a avut momente în care a pierdut lupta cu kilogramele. La un moment dat, se îngrășase puțin, dar nu a lăsat lucrurile așa. Jojo a fost nevoită să se automotiveze și să slăbească. Ei bine, ea a ținut aceeași dietă pe care a urmat-o și Monica Anghel. Aceasta a dat roade în ambele cazuri, iar soția lui Paul Ipate încearcă să se țină încă de ea.

„Nu a fost chiar aşa, şi eu am luat niste kilograme în perioada de izolare, iar apoi a trebuit să mă automotivez puternic. Tocmai începusem în forţă un program de sală, cu 2 luni înainte de izolare şi a trebuit să mă motivez puternic să ţin o dietă pentru kilogramele acumulate în perioada aceasta”, a mai zis Jojo pentru Unica.ro.