Jorge, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său: ”Mergeam la preot pentru că aveam gânduri negative”

Moartea tatălui l-a afectat enorm pe Jorge.

Jorge, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său: ”Mergeam la preot pentru că aveam gânduri negative”

Jorge esyte unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă cu fiecare dată. El își păstrează mereu zâmbetul pe buze, indiferen de situatia prin care este nevoit să treacă. Optimist din fire, el le dă o stare bună oamenilor din jur cu simpla sa apariție.

În plus, el este și extrem de activ pe rețelele sociale. Chiar dacă are un program încărcat, el își face timp și pentru fanii lui din mediul online. El postează mereu Story-uri pe Instagram pentru ca fanii lui să fie curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

Jorge: ”Mergeam la preot pentru că aveam gânduri negative”

Jorge surprinde cu fiecare apariție și se bucură atunci când este în centrul atenției. Doar că de data aceasta, a apărut la TV așa cum nu a mai fost văzut până acum. El a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea tatălui său, care l-a afectat enorm. Mărturisirile pe care le-a făcut cântărețul au șocat pe toată lumea.

Viața prezentatorului nu a fost deloc una ușoară, iar despre asta a decis să le vorbească admiratorilor săi. A fost mereu extrem de rezervat când a venit vorba despre viața sa personală. De data aceasta, a dat cărțile pe față și și-a deschis ochii în fața fanilor. Multă vreme a păstrat pentru el suferința pe care a simțit-o în acele clipe din viața lui.

Jorge, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui său: ”Mergeam la preot pentru că aveam gânduri negative”

Acum, a decis că este vremea să se descarce. Moartea tatălui l-a afectat enorm, dar nu a vrut să povestească nimănui despre asta. Credea că a depășit momentul, dar trecerea în neființă a tatălui său l-a afectat chiar și peste ani.

”Nu am vorbit cu nimeni despre moartea tatălui. Nu am vrut niciodată să expun latura asta dureroasă a mea, lacrimogenă, pe care toată lumea o are. Când tatăl meu a murit, eu făceam 24 de ani, la o zi după înmormântarea lui eu am semnat cu o casă de discuri, eram și trist și fericit, și pe mine blocajul acela m-a lovit peste câțiva ani, când nu mă așteptam. Eu credeam că am depășit momentul, dar a murit bunicul la 90 de ani și la șapte luni după s-a stins și tata, am simțit că am rămas singur”, a spus Jorge în cadrul unei emisiuni TV.