Judecătorii au luat marea hotărâre în ceea ce îl privește pe Alex Bodi! Afaceristul va rămâne în continuare după gratii. Alex Bodi nu va fi eliberat din arest. După cele 29 de zile pe care le-a petrecut închis, oamenii legii au luat hotărârea de a-l mai reține pe afacerist pentru o perioadă de încă 30 de zile.

Alex Bodi avea toată încrederea că va fi eliberat odată cu finalizarea termenului de 29 de zile. Lucrurile nu au stat deloc așa, astfel că judecătorii i-au prelungit arestul preventiv cu încă o lună.

Judecătorii i-au decis soarta lui Alex Bodi! Va petrece sărbătorile în spatele gratiilor

La începutul lunii noiembrie, afaceristul Alex Bodi a fost arestat de oamenii legii în baza unui dosar de proxenetism. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi făcut parte dintr-o rețea periculoasă, alături de mai mulți oameni de afaceri din România.

Totul s-a petrecut sub ochii proaspetei sale iubite, Daria Radionova, care venise special în România, în numele dragostei. Se afla în casa lui Alex Bodi când oamenii legii le-au dat toate planurile peste cap celor doi porumbei.

Judecătorii i-au decis soarta lui Alex Bodi! Va petrece sărbătorile în spatele gratiilor

La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism”, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

Daria Radionova, alături de afacerist la bine și la greu

Daria Radionova a rămas singură acum, dat fiind faptul că iubitul său se află după gratii. Acest lucru nu i-au împiedicat să se iubească în continuare, chiar și de la distanță.

Judecătorii i-au decis soarta lui Alex Bodi! Va petrece sărbătorile în spatele gratiilor

La un moment dat, actuala lui Bodi povestea cum iubitul său nu este deloc într-o stare bună după gratii și că este îngrijorată din această cauză. Speră în continuare ca totul să fie bine.

Știm cu toții faptul că Alex Bodi a intrat într-o relație cu Daria la scurt timp după ce i-a spus adio Biancăi Drăgușanu. Acel moment a repezentat declanșarea unui războit total între cele două dive.

Nu de puține ori și-au aruncat săgeți otrăvitoare una asupra celeilalte pe rețelele de socializare și se pare că acest conflict nu se va opri prea curând. Niciuna dintre cele două nu lasă deloc garda jos.