Justin Bieber și Hailey, pregătiți să devină părinți. Declarațiile artiștilor au uimit pe toată lumea: „Mereu mi-am dorit”

Hailey și Justin Bieber au planuri serioase de viitor.

Justin Bieber și Hailey, pregătiți să devină părinți. Declarațiile artiștilor au uimit pe toată lumea: "Mereu mi-am dorit"

Justin Bieber și Hailey trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Chiar dacă sunt împreună de foarte mulți ani, cei doi se iubesc la fel ca la început. Artiștii formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lume și au mii de fani care îi apreciază enorm.

Zilele trecute, ei au împlinit un an de la căsătorie. De când sunt împreună, viața celor doi s-a schimbat complet. Ea a jucat un rol foarte important în viața soțului său. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Justin Bieber a avut probleme cu drogurile, dar și cu legea.

Justin Bieber și soția lui, planuri serioase de viitor

Justin Bieber a fost un adolescent rebel, care a a cunoscut faima de mic și nu a știut cum să gestioneze situația. Odată ce a apărut în viața sa, blondina a reușit să îl schimbe în bine. I-a oferit toată dragostea și tot sprijinul de care a avut nevoie. La început, nimeni nu dădea vreo șansă relației lor. Mulți dintre fanii artistului nu-l vedeau cu nimeni altcineva decât cu Selena Gomez. Au fost extrem de triști în momentul în care cântăreții au luat-o pe drumuri separate.

Justin Bieber și Hailey, pregătiți să devină părinți. Declarațiile artiștilor au uimit pe toată lumea: "Mereu mi-am dorit"

Ei bine, ei au trecut peste toate problemele pe care le-au întâmpinat în calea lor. Nu s-au dat bătuți niciodată și au reușit să le arate tuturor că dragostea învinge mereu. Acum, ei doi au planuri mari de viitor și se gândesc chiar și la un copil. Soția lui Justin Bieber și-a dorit mereu să fie o mamă tânără și speră să fie așa.

”Este ciudat că mereu mi-am dorit să fiu o mămică tânără, dar acum că sunt căsătorită simt că asta nu mai este o prioritate. Sunt o fată ambițioasă și am multe proiecte. Se va întâmpla să devenim părinți, dar nu acum.”, a povestit Hailey.

”Încă suntem proaspăt căsătoriți. De abia am împlinit doi ani în septembrie. Ne bucurăm de timpul pe care îl petrecem împreună doar noi doi.”, a completat Justin Bieber.