Kamara se simte vinovat pentru starea copilului său. Ce a declarat artistul: „Dacă eram acolo...”
in

Kamara se simte vinovat pentru starea copilului său. Ce a declarat artistul: „Dacă eram acolo…”

Fiul lui Kamara se luptă de mic să fie un copil normal.

Kamara face tot posibilul ca fiul lui, Leon, să ducă i viață normală. Cel mic se confruntă încă de la naștere cu probleme grave de sănătate. Acesta a trecut prin mai multe operații, dar nu și-a revenit în totalitate. Greul nu a trecut deloc pentru familia. Părinții micuțului încearcă să îi ofere o viață mai bună, dar mai are nevoie de câteva operații pentru a fi totul bine.

Kamara vrea o viață mai bună pentru Leon

Leon, fiul lui Kamara, s-a născut cu probleme și a suferit multe intervenții. Din păcate, acestea nu l-au ajutat să își revină complet. Kamara și mama micuțului au fost nevoiți să scoată din buzunar sume mari de bani pentru el. Coșmarul nu a luat sfârșit, pentru că vor mai urma și altele și le este teamă de asta.

Băiețelul este curajos și nu s-a temut o clipă. Din contră, a mers de fiecare dată cu zâmbetul pe buze în sălile de operații. Cei care nu știu ce să mai facă în astfel de situații sunt cei care i-au dat viață. Se chinuie din greu pentru a-i fi bine, dar perioada de recuperare și tratamantele sunt extrem de costisitoare și uneori fac cu greu față.

Kamara se simte vinovat pentru starea copilului său. Ce a declarat artistul: „Dacă eram acolo...”

În plus, Kamara se simte vinovat pentru starea micuțului său și vrea să îi schimbe destinul. Este de părere că dacă ar fi intervenit la timp, nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat. Este cea mai importantă ființă din lume pentru el și speră ca, la un moment dat, să fie un copil normal și să se bucure de viață la fel ca toți ceilalți copii din jurul său.

„Dacă nu ne închid, plecăm la Barcelona pentru o serie de recuperare de două săptămâni. Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea. Altfel Oana nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici de la București. Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva. Ni s-a dat norocul să nu pățin ceva mai rău de atât. Consider că este o incercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a mărturisit Kamara, vizibil afectat de orice este legat de fiul lui, în platoul „Showbiz Report”.

Lidia Buble s-a îngrășat. Cât a luat vedeta în greutate: ”Azi am mâncat...”

Lidia Buble s-a îngrășat. Cât a luat vedeta în greutate: ”Azi am mâncat…”

Jador, mărturisiri despre prima zi de liceu. Prin ce a trecut mama artistului din cauza lui: „I-am zis că mă face de rușine”

Jador, mărturisiri despre prima zi de liceu. Prin ce a trecut mama artistului din cauza lui: „I-am zis că mă face de rușine”