Karmen Minune, imagine de infarct! S-a pozat fără haine pe ea. FOTO

Karmen Minune s-a pozat într-o ipostază ieșită din comun pentru fanii ei.

Karmen Minune, imagine de infarct! S-a pozat fără haine pe ea. FOTO

Karmen Minune s-a pozat într-o ipostază incendiară în mediul online. Pe cât de frumoasă este, pe atât de talentată este, iar acest lucru a atras după sine mulți admiratori în mediul online.

Frumoasa artistă ține constant legătura cu fanii ei, punându-i la curent cu tot ceea ce face. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci Karmen a publicat o fotografie care a dat peste cap mințile admiratorilor săi.

Este foarte talentată și are un corp de vis. Chiar dacă a devenit mamă nu cu mult timp în urmă, vedeta are un fizic de milioane. Fotografia pe care a postat-o a dat internetul peste cap. Întinsă pe un pat, Karmen s-a pozat într-o oglindă fix așa cum a venit pe lume.

Fanii au avut ce admira din plin. Talia subțire și bine definită, fundul proeminent nu au putut trece neobservate, așa că fani nu s-au putut abține să aibă tot felul de reacții.

Nu mai este niciun secret faptul că frumoasa Karmen atrage atenția tuturor din jurul ei. Este o fire extrem de carismatică și face un show de senzație oriunde ar merge.

Karmen Minune, imagine de infarct! S-a pozat fără haine pe ea. FOTO

Karmen Minune a întâmpinat dificultăți de-a lungul timpului din cauza celebrității tatălui ei

Se pare că viața de vedetă nu o face mereu fericită pe Karmen. De-a lungul timpului a întâmpinat mai multe dificultăți și mărturisește faptul că și-ar fi dorit ca, la un moment dat, să fie necunoscură.

„M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!
A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat ea.