Karmen, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii vedetei: „Semeni cu Rihanna”

Karmen a reușit să își surprindă din nou fanii de pe Instagram.

Karmen, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii vedetei: „Semeni cu Rihanna”

Karmen știe, fără îndoială, cum să iasă în evidență de fiecare dată. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară și se bucură de succes pe toate planurile. Ea arată perfect, iar aparițiile sale fac furori de fiecare dată. Adună mii de aprecieri pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de persoane. Oricât de ocupată ar fi, frumoasa artistă nu uită de fanii ei cărora le arată zilnic pe Story ce mai face.

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Căplescu. Ei sunt fericiții părinți ai unei fetițe superbe, care le bucură zilele. Chiar dacă sunt împreună de ceva vreme, ei se iubesc la fel ca la început. Acum câteva zile, el și-a sărbătorit ziua de naștere, iar ea i-a organizat o petrecere surpriză. I-a demonstrat încă o dată tot ce înseamnă pentru ea, iar reacțiile admiratorilor au fost și ele pe măsura așteptărilor.

Karmen, apariție cu părul scurt

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată cu ultima sa fotografie. Vedeta și-a făcut apariția așa cum nu a mai fost văzută până acum. Cântăreața a renunțat pentru câteva ore la părul lung care a consacrat-o. În schimb, a ales să se afișeze cu părul scurt, iar fanii au comparat-o imediat cu Rihanna.

Karmen, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii vedetei: „Semeni cu Rihanna”

„• Să mă tund?… Să nu mă tund? • 🤔”, a scris Karmen pe Instagram în dreptul imaginii care le-a atras imediat atenția fanilor din mediul online.

Această transformare radicală de look i-a adus multe aprecieri. Fotografia a făcut furori în mediul online și a adunat mii de aprecieri pe Instagram în doar câteva minute de la postare. A fost o reală o surpriză pentru internauții, iar comentariile au început să curgă.

„Semeni cu Rihanna / Daaaa 🔥 tind să cred că o femeie cu părul scurt poate fi și foarte sexy 🔥😍 Pe tine chiar te prinde bine cu părul scurt”, sunt unele dintre comentariile fanilor la imaginea postată de Karmen.