Karmen și Adriana Minune, imagine de senzație alături de tatăl lor. Cum s-au pozat vedetele / FOTO
in

Karmen și Adriana Minune, imagine de senzație alături de tatăl lor. Cum s-au pozat vedetele / FOTO

La așa ceva ceva nu se aștepta nimeni!

Adrian Minune are o familie extrem de frumoasă și de fericită. Manelistul are succes pe toate planurile și a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. El se poate lăuda pe oriunde merge cu cele două fiice ale sale, Karmen și Adriana Minune. Cele două vedete au călcat pe urmele tatălui lor și au ajuns două femei de succes.

Ambele au cucerit pe toată lumea cu vocea lor; dar și cu talentul pe care au avut de unde să îl moștenească. Zilele acestea, Karmen Simionescu a postat o imagine de senzație pe Instagram alături de sora ei și de cel care le-a dat viață. Imaginea a făcut furori în mediul online, iar fanii s-au amuzat copios.

Karmen, imagine unică alături de sora și tatăl ei

Familia lui Adi Minune este una care merită din plin nota zece. Toți au reușit să facă tot ceea ce și-au propus în viață. Ce și-ar putea dori mai mult de atât? Karmen, de exemplu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Căplescu. Cei doi se iubesc la nebunie, iar de un an și patru luni viața lor a devenit una completă. De când fiica lor, Sofia, a venit pe lume cei doi i-au dedicat micuței întreaga existență.

Karmen și Adriana Minune, imagine de senzație alături de tatăl lor. Cum s-au pozat vedetele / FOTO

Nașterea nu a fost deloc una ușoară pentru fiica lui Adrian Minune. La un moment dat, ea a vorbit despre această peirioadă grea din viața sa. Mai mult de atât, Karmen a fost și în depresie. Ea a avut nevoie de un psiholog pentru a-și reveni și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Ea și-a încurajat fanele să procedeze la fel, dacă vreodată vor fi în aceeași situație.

”Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații (…). Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente *Nu așa, coase încă o dată. Nu așa*. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față”, a declarat Karmen.