Karmen, surpriză de zile mari pentru soțul ei. Bogdan Căplescu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: "Am emoții"
in

Karmen, surpriză de zile mari pentru soțul ei. Bogdan Căplescu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: „Am emoții”

Karmen și-a surprins soțul într-un mod inedit.

Karmen Simionescu a avut grijă ca soțul ei, Bogdan Căplescu, să aibă parte de o zi de naștere specială. Artista a pus la cale o surpriză de zile mari pentru tatăl fiicei sale. O asemenea zi nu a avea cum să treacă neobservată, așa că fiica lui Adrian Minune s-a ocupat de acest lucru. Ea și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar imaginile postate pe rețelele sociale. De când a venit pe lume fiica lor, Sofia, viața lor este completă. Se bucură zilnic de prezența celei mici în viața lor. Vedetele îi acordă tot timpul și au grijă ca micuța să crească frumos. Fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale fac furori de fiecare dată și adună mii de aprecieri.

Karmen, petrecere surpriză pentru Bogdan Căplescu

Karmen nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și totodată o femeie de succes. Mulți bărbați râvnesc la ea, dar ea are ochi doar pentru soțul, care este cel mai important bărbat din viața ei. De data aceasta, ea a dat dovadă de faptul că nu este doar o mamă model, ci și o soție perfectă, așa cum mulți și-ar dori în viața lor.

Karmen, surpriză de zile mari pentru soțul ei. Bogdan Căplescu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: "Am emoții"

De ziua lui Bogdan Căplescu de naștere vedeta a vrut să îi facă un cadou pe care nu îl va uita niciodată. Artista a pus la cale o petrecere surpriză și a avut mari emoții, pentru că și-a dorit ca totul să iasă fix așa cum și-a propus. Ei bine, frumoasa cântăreață a adunat toată familia, dar și prietenii apropiați și a organizat o petrecere superbă. El nu a bănuit nicio secundă ce i-a pregătit Karmen, soția sa.

„Trebuie să vă recunosc că am emoții de numai pot; pentru că în seara asta îi organizăm o petrecere surpriză lui Bobo. El nu știe absolut nimic. Știe doar că are o întâlnire cu nașul nostru și nașul nostru îl va aduce la locația unde facem petrecerea surpriză.”, a spus Karmen pe InstaStory.

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: "Am numai cuvinte de laudă"

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: „Am numai cuvinte de laudă”

Carmen Grebenișan, din nou pe mâna medicilor. Vedeta este urmărită de ghinion: „Pe spate sunt plină”