Kate Middleton a avut o strategie pentru a ajunge în viața prințului William:
Kate Middleton a avut o strategie pentru a ajunge în viața prințului William:
in

Kate Middleton a avut o strategie pentru a ajunge în viața prințului William:

Un istoric The Crown a dezvăluit în noua sa carte câteva detalii despre cum a ajuns Kate Middleton să îi atragă atenția prințului William.

Contrar credinței populare, Meghan Markle nu a fost cea care a căutat o cale de a ajunge în viața prințului Harry,  cel puțin conform istoricului The Crown, Robert Lacey.

Kate și William s-au întâlnit în primul an de facultate

În noua sa carte,  Battle of Brothers, Lacey oferă o serie de detalii despre cum Kate a ajuns să se poziționeze ca cea mai bună alegere a lui William pentru căsătorie pe când avea doar 19 ani. Când l-a întâlnit la Universitatea din St. Andrews în 2001, Kate nu trebuia să fie înscrisă acolo, spune Lacey pentru ELLE.com.

,,Kate a fost foarte strategică”, afirmă Lacey.

Ea chiar a renunțat la locul său la una dintre universitățile de prim rang din Marea Britanie, Edinburgh, și a optat pentru o alta (St. Andrews) care probabil nu avea același standarde academice.

„Fusese deja la Edinburgh pentru a-și rezolva cazarea, dar a schimbat universitățile și și-a schimbat cursurile în istoria artei, pentru că acesta era al lui William. Ea și-a întârziat propria educație cu un an și chiar riscă să nu intre în St. Andrews „, a mai spus expertul.

Cei doi s-au împrietenit în primul semestru de facultate. Cu toate acestea, William nu a considerat-o pe Kate,  mai mult decât o prietenă. Cel puțin până când ea nu defilat pe un podium. Acesta a fost punctul de cotitură în povestea de dragoste a lui Kate și William, a spus Lacey.

„Este acolo și este gata să meargă pe pistă la prezentarea de modă și dezbracă un strat suplimentar de haine”, a explicat Lacey. „Iată o doamnă foarte strategică, care știe ce vrea și a obținut.”

Kate Middleton a avut o strategie pentru a ajunge în viața prințului William:
Foto: RUNE HELLESTAD – CORBIS GETTY IMAGES

Cei doi s-au căsătorit în 2011

Cuplul a început să se întâlnească după prezentarea de modă și cei doi chiar au fost  colegi de cameră în timp ce erau la universitate. Și, spune Lacey, că în ciuda a două despărțiri – una în 2004, după ce William a plecat într-o călătorie cu băieții în  Grecia alături de un echipaj exclusiv feminin și una în 2007, când William s-ar fi despărțit de Kate la telefon în timp ce ea era la  muncă la Jigsaw – dorința lui Kate de a-l cuceri pe William a câștigat și, la nouă ani după ce s-au întâlnit, prințul a cerut-o în căssătorie, în 2010. Atunci cuplul a rupt tăcerea și a împărtășit veștile despre logodnă.

„Kate a acceptat în cele din urmă ideea că va trebui să facă o ucenicie lungă”, a continuat Lacey. „William nu a vrut să se căsătorească până la vârsta de 30 de ani. A așteptat nouă ani, dar, în cele din urmă, l-a luat la 28 de ani, deci există o altă realizare strategică din partea ei – și se dovedește a fi un moștenitor ideal al tronului ”.

În aprilie 2011, Kate s-a căsătorit cu prințul ei fermecător într-o ceremonie spectaculoasă la Westminster Abbey.