Katy Perry se confruntă cu o problemă în ceea ce privește greutatea ei. După ce a născut, vedeta a rămas cu câteva kilograme bune pe care nici acum, la 4 luni de la naștere, nu a reușit să le elimine.

Chiar și așa, vedeta de talie internațională are grijă de corpul ei și nu dorește să-l agreseze cu fel și fel de diete restrictive. Face totul pas cu pas și are răbdarea necesară să ajungă la formele de dinainte de sarcină într-un ritm normal și treptat. Mai mult decât atât, până va ajunge în stadiul în care să fie mândră de silueta ei, frumoasa cântăreață apelează la anumite trucuri pentru a-și masca burtica.

Katy Perry nu pune nicio presiune pe ea din cauza kilogrameor în plus. Din contră, are foarte multă răbdare. Chiar dacă au trecut patru luni de când a devenit mamă pentru prima dată, vedeta nu a slăbit un număr mare de kilograme.

A dat jos din ele, ce-i drept, însă nu suficiente astfel încât să să se vad diferențe uriașe. Prin această abordare, Katy Perry își dorește să să influențeze mămicile de pretutindeni să nu mai pună presiune pe ele în momentul în care acumulează câteva kilograme în plus și să aibă răbdare ca tot procesul slăbirii să fie unul cât se poate de sănătos și să nu le ofere disconfort.

Katy Perry, cum se prezintă la patru luni după ce a născut

Se pare că frumoasa Katy Perry susține toate mămicile și le îndeamnă să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat după naștere. Așadar, cântăreața le dezvăluie femeilor care o admiră un truc la care apelează pentru a mai camufla câteva din kilogramele în plus.

Katy Perry, probleme serioase cu kilogramele în plus după ce a devenit mamă! ce face pentru a părea mai slabă / FOTO

Într-un clip, atista arată faptul că ea poartă o pereche de colanți care au menirea să modeleze corpul, aceștia numindu-se Spanx. La o primă vedere, vedeta părea mult mai slabă. Ulterior, artista a ridicat rochia și…surpriză! De fapt, ea purta o astfel de pereche de colanți modelatori.