Khloe Kardashian acuzată că a ajuns de nerecunoscut: „Doamne, ce s-a întâmplat cu nasul și bărbia ta?”

Khloe Kardashian nu este deloc străină de acuzațiile potrivit cărora ea și-a ,,modificat nasul”. Cel mai recent vedeta a fost în centrul unui astfel de val de acuzații după ultima sa apariție.

Khloe Kardashian acuzată că a ajuns de nerecunoscut: "Doamne, ce s-a întâmplat cu nasul și bărbia ta?"
Khloe Kardashian acuzată că a ajuns de nerecunoscut: "Doamne, ce s-a întâmplat cu nasul și bărbia ta?"

Khloe Kardashian este din nou în atenția criticilor. Ea a fost acuzată că și-a făcut ceva la nas după ce a arătat „total diferit” în cel mai recent videoclip al ei. În vârstă de 36 de ani, starul a stârnit speculații privind modificările chirurgicale pe care și le-a făcut în timp ce le-a mulțumit fanilor pentru victoria Reality Star din 2020 la E! Premiile People’s Choice.

Vedeta acuzată că și-a făcut modificări

Khloe a declarat că este „atât de recunoscătoare” față de fani pentru că au votat-o ​. Și a mai adăugat că face acest video pentru că anumite persoane i-au cerut. Totuși, ultima sa apariție nu a fost ratată de critici care sunt de părere că vedeta, arată „de nerecunoscut” și au început să suspecteze că vedeta și-ar fi făcut ceva la nas și bărbie, potrivit The Sun.

Un fan chiar a întrebat-o: „Doamne, ce s-a întâmplat cu nasul și bărbia ta?”
Iar un altul a adăugat: „Se pare că nasul ei dispare”, în timp ce un al treilea a scris: „Arată total diferit, nu a recunoscut-o la început”.

Desigur au existat și persoane care i-au sărit în apărare și cineva chiar a comentat că ea arată diferit pentru că în videoul filmat, ar fi folosit un filtru.

Nu este prima dată când Khloe Kardashian a avut de-a face cu astfel de reacții. În ultimele luni ea a fost aspru criticată în urma a ceea ce telespectatorii au numit „schimbarea” ei.

De fapt, oamenii au început să scrie că nasul lui Khloe arăta prea „diferit” și în reclama de parfum KKW. Și nu cu mult timp în urmă, starul TV a fost acuzată că și-a editat fața în fotografiile de la ziua de naștere a surorii sale, Kim.

 Khloe Kardashian acuzată că a ajuns de nerecunoscut: "Doamne, ce s-a întâmplat cu nasul și bărbia ta?"
Foto: The Sun

Vedeta a povestit cum se descurcă cu astfel de comentarii răutăcioase

Având parte de atât de multe comentarii negative, Khloe a povestit pentru Elle despre modul în care se descurcă cu acei urmăritori cruzi care o acuză și o critică că și-a modificat aspectul. Ea spus că acele comentarii ,,ar fi deranjat-o”. Și de multe ori se întreabă de ce se întâmplă asemenea lucruri. De asemenea, adăugând că nu și-ar pierde niciodată timpul pentru a scrie comentarii negative despre o persoană.

„La început, aș fi lăsat ca așa ceva să mă afecteze. Și acum chiar nu-mi pasă.”

Luna trecută, o sursă apropiată vedetei, chiar a intervenit și a apărat-o împotriva acuzațiilor, subliniind că starul TV a ajuns să arate așa doar pentru că a muncit din greu în sala de sport și că nu e vorba de nici o operație.

Insiderul a spus: „Nu a făcut o intervenție chirurgicală majoră, ci doar tratamente mici, cum ar fi microinjecțiile, lucrul cu laser și conturarea feței”.