Khloe Kardashian, infectată cu COVID-19: ”Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”

Veste șoc pentru fanii lui Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian, infectată cu COVID-19: ”Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”

Khloe Kardashian a participat zilele acestea la o petrecere privată, care a avut loc în familie. Aceasta s-a desfășurat pe o insulă și a ieșit ca la carte. Diva a postat pe rețelele sociale o mulțime de imagini de la respectivul eveniment. Acestea au făcut furori și au adunat milioane de aprecieri în doar câteva minute. Nimeni nu s-a gândit la pericolul la care au fost expuși, în timpul party-ului.

Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu de sora ea, Kim Kardashian. Vedeta a fost dur criticată de toată lumea pentru fapta sa. Totul s-a întâmplat chiar de ziua de naștere a soției lui Kanye West. Ea a vrut să aibă parte de întâmplări memorabile, așa că a închiriat un avion și și-a dus familia pe o insulă tropicală.

Khloe Kardashian are coronavirus

Din nefericire, la câteva zile după, Khloe Kardashian a avut de suferit. Chiar dacă au vrut să fie departe de tot pericolul și au plecat cât mai departe, acesta i-a urmărit. Ce este drept, au avut parte de momente pe care nu le vor uita niciodată. Nu au mai reușit de foarte mult timp să se reunească și să petreacă timp împreună ca o adevărată familie, iar acesta a fost momentul perfect.

Recent, vedeta a povestit care sunt simptomele pe care le-a avut. Ea fost infectată cu coronavirus, iar stările prin care a trecut au fost greu de explicat în cuvinte. S-a simțit rău, tușea foarte tare și avea niște dureri de cap îngrozitoare. După ce a explicat cum au trecut zilele acelea groaznice le-a spus tuturor că virusul este pe cât se poate de real.

 Khloe Kardashian, infectată cu COVID-19: ”Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat”, a anunțat Khloe Kardashian.