KIm Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce declarație i-a făcut soțul ei, Kanye West

KIm Kardashian a împlinit 40 de ani.

KIm Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce declarație i-a făcut soțul ei, Kanye West

KIm Kardashian nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate vedete din întreaga lume și se bucură de succes pe toate planurile. Viața ei este una despre care mulți ar spune că este perfectă. Vedeta nu duce lipsă de nimic și în plus are și o familie superbă, la care a visat mereu.

Diva și Kanye West formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din afară. Chiar dacă sunt împreună de multă vreme, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. În plus, ei s-au certat de mai multe ori, dar au rămas împreună. Anul acesta, de exemplu, a fost unul care le-a pus serios la încercare relația.

KIm Kardashian, surprinsă de soțul ei

S-a zvonit multă vreme că sunt în pragul divorțului, dar nu s-a întâmplat asta. Totul s-a întâmplat în timpul campaniei electorale. Kanye West își dorea enorm să fie președintele Statelor Unite ale Americii. Ea l-a susținut la fiecare pas, dar relația lor a avut de suferit. A vrut chiar să îl interneze șa nebuni, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat.

Recent, KIm Kardashian a împlinit 40 de ani. Mulți nici nu i-ar da vârsta pe care o are. Arată extrem de bine și are un trup de invidiat. Femeile din întreaga lume ar da orice să arate așa, dar nu multe reușesc. În plus, ea nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile sale, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

KIm Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce declarație i-a făcut soțul ei, Kanye West

De ziua ei, Kanye a avut grijă ca diva să se simtă cea mai iubită femeie din lume. I-a transmis acesteia un mesaj de zile mari, care sigur a emoționat-o extrem de tare. Textul a fost postat pe Twitter, iar reacțiile fanilor au fost și ele pe măsura așteptărilor.

„La mulți ani pentru cea de-a 40-a aniversare!!! Te iubesc atât de mult”, a scris Kanye West pe Twitter.