Kira Hagi, mesaj de mare însemnătate pentru milioane de oameni

Kira Hagi a transmis un mesaj extrem de emoţionant, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Kira Hagi, mesaj de mare însemnătate pentru milioane de oameni
Kira Hagi, mesaj de mare însemnătate pentru milioane de oameni

Faimoasa actriţă Kira Hagi este profund legată de România. Deşi a fost departe mereu de această ţară, Kira nu uită locurile natale. Acum, aceasta a transmis un mesaj care a reuşit să impresioneze milioane de români.

Kira a devenit o actriţă de succes datorită muncii sale. Ea este fiica renumitului Gică Hagi. Aceasta a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii, acolo unde credea că va rămâne definitiv să îşi trăiască visul american. Dragostea de patrie a făcut-o să renunţe şi să se întoarcă înapoi acasă. Ea a revenit cu drag în România. Acum, Kira îi ajută pe tinerii plin de talente să îşi descopere drumul în lumea teatrului şi filmului.

Astăzi, de Ziua Naţională a României, Kira Hagi a transmis un mesaj extrem de emoţionant pentru români. Aceasta a vorbit pentru cei de la Pro Tv şi le-a povestit cât de mult îşi iubeşte ţara în care s-a născut şi consideră că oriunde ar merge, sufletul său este mereu acasă.

Acesta ar fi şi principalul motiv pentru care fiica lui Gică nu a vrut să mai rămână în State. Deşi acolo avea tot ce îşi doreşte un om în cariera profesională, sufletul său era în România. Ea povesteşte că emisiunea „România, te iubesc”, era tot ce aştepta mereu să urmărească pe micile ecrane.

Kira Hagi a vorbit despre Pro TV, mai ales că este şi ziua postului de televiziune, ajuns la 25 de ani de emisie.

Kira Hagi, mesaj de mare însemnătate pentru milioane de oameni
Kira Hagi, mesaj de mare însemnătate pentru milioane de oameni

Ce a transmis Kira

„Și iată cum, pe 1 decembrie 2020, la cei 25 ani de #protv (și ai mei încă neîmpliniți), cu emoție și onorată dincolo de cuvinte, mă regăsesc în această emisiune alături de câțiva tineri fabuloși, de aceeași vârstă cu mine! Sper că și povestea mea să inspire pe cineva, un copil care poate acum visează să ajungă să joace pe o scenă și sper ca Ziua Națională să fie un moment de mândrie și de speranță pentru toți tinerii care au ales să rămână în România!”, a scris Kira Hagi pe Facebook.

Kira Hagi, fiica renumitului Gică Hagi a studiat în Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a întors acasă pentru a juca mult iubitul teatru, pe pământurile natale. Urmează să împlinească doar 25 de ani, dar deja este un om de succes, plin de talent şi de motivaţie. Aceasta a ajucat alături de actori destul de renumiţi, iar în prezent, Kira este membru al Teatrului Nottara.