La asta nu se aștepta nimeni! Ce studii are de fapt Raluca Pastramă?

Femeia de care Pepe se va despărți în curând în instanță a stat mereu în umbra artistului. Astfel puțini sunt cei care au ajuns să știe cu adevărat ce pregătire are mama copiilor cântărețului.

Divorțul lui Pepe devine un coșmar. Raluca a cerut ordin de protecție
Divorțul lui Pepe devine un coșmar. Raluca a cerut ordin de protecție

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă este încă învăluită în mister deși în mod constant iau naștere multe speculații pe această temă. Dacă pe artist toată lumea îl cunoaște extrem de bine, mai ales prin prisma fostei sale relații cu Oana Zăvoranu, despre Raluca informațiile au fost mai restrânse.

Diplomă de jurist și patroană de grădiniță privată

Divorțul dintre Raluca și Pepe a fost anunțat chiar de către artist care a înregistrat un filmuleț în care precizat ce se întâmplă cu relația, pe care ulterior l-a postat de internet. Nimeni nu se aștepta în mod cert la această separare mai ales că cei doi pozau mereu în cuplul perfect având de altfel și două fetițe minunate.

Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de la momentul în care artistul a făcut publică despărțirea, până la această oră nu se cu cunosc motivele clare ce ar fi dus la un asemenea impas.

Recent, Pepe a fost acuzat de agresiune la adresa soției sale. Raluca a și depus o plângere în acest sens pe care a retras-o ulterior.

La asta nu se aștepta nimeni! Ce studii are de fapt Raluca Pastramă?

De altfel, un alt motiv vehiculat care ar fi cauzat divorțul ar fi fost dat de infidelitățile necontenite ale cântărețului. Pepe ar fi călcat strâmb cu o domnișoară în urmă cu doi ani, iar Raluca a aflat toate detaliile despre această idilă. Deși inițial l-a iertat, aproapiații lor susțin că aceasta nu ar fi reușit să treacă peste episodul respectiv. Una peste alta, artistul nu a recunoscut nimic legat de aceste supoziții precizând recent că adevărul se va afla doar la tribunal.

„Vom discuta în instanță cu toate probele și dovezile.” , a declarat scurt cântărețul.

Dincolo de scandal cei doi au avut până acum doi ani o viață perfectă. Pepe era extrem de mândru pe mama copiilor săi care este licențiată în Drept putând profesa oricând ca jurist. Cu toate acestea, Raluca a ales o ocupație de suflet.

Bruneta și-a deschis cu ajutorul soțului și al familiei o grădiniță privată de a cărei administrare s-a ocupat personal. Pe lângă acest business cei doi soți dețin și un bar în centrul Capitalei.

Pepe obligat să o ia de soție pe Raluca?

La începutul relației dintre cei doi în presa mondenă au existat multe controverse pe acest subiect. Pepe și Raluca s-au îndrăgostit la un an de când artistul a semnat divorțul de Oana Zăvoranu.

Căsătoria lor a avut loc în anul 2012, iar Raluca era deja însarcinată la acel moment. Tocmai din această cauză multe dintre gurile rele au susținut că artistul ar fi fost obligat de familia brunetei să o ia de soție.