Lady Gaga, prima reacție după victoria lui lui Joe Biden. Vedeta a început să plângă de fericire: : „Oamenii au decis!”

Lady Gaga a izbucnit în lacrimi.

Lady Gaga, prima reacție după victoria lui lui Joe Biden. Vedeta a început să plângă de fericire: : „Oamenii au decis!"
Lady Gaga, prima reacție după victoria lui lui Joe Biden. Vedeta a început să plângă de fericire: : „Oamenii au decis!"

Lady Gaga a fost una dintre susținătoarele lui Joe Biden. Vedeta a crezut în el de la început și a sperat cu tărie ca acesta sa câștige alegerile din SUA. Mai mult, pe tot parcursul campaniei, cântăreața a postat mesaje prin care își îndemna fanii să meargă la vot. După ce s-a dat de veste câștigătorul, cântăreața nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

Vedetele din întreaga lume au fost alături de Joe Biden. Multă lume a vrut ca Trump să nu mai fie președinte, iar acest lucru chiar a fost posibil. Și-au unit forțele și au reușit, iar acum sărbătoresc victoria. Mii de mesaje au apărut pe rețelele sociale zilele acestea legate de acest subiect. Lady Gaga a avut și ea o reacție, care i-a emoționat pe fani până la lacrimi.

Lady Gaga este în culmea fericirii

Ziua votului a fost una extrem de importantă pentru americani. Aceștia au mers la vot într-un număr record de mare. Mulți au vrut să scape de fostul președinte, iar dorința le-a fost îndeplinită. Artista speră ca toată lumea să se bucure de acest moment unic și special din viața lor. Gaga simte că urmează niște schimbări majore pentru ei și se bucură că s-a întâmplat așa.

Vedeta a luat pe toată prin surprindere cu mesajul pe care l-a postat recent. Mai ales că a și început să plângă, în timp ce le vorbea despre toate acestea. Multă vreme, din punctul ei de vedere, americanii au simțit că trăiesc într-o stare de agresiune și teroare. Acum știe că au luat sfârșit toate aceste momente urâte pentru ei și nu poate decât să se bucure.

Lady Gaga, prima reacție după victoria lui lui Joe Biden. Vedeta a început să plângă de fericire: : „Oamenii au decis!"

Sper că sărbătoriți cu toții. Sper că toate femeile din această țară știu că există o reală apreciere și o reală schimbare. Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să știe că vocile lor au fost auzite. Sinceră să fiu, am rămas fără cuvinte. Este o zi foarte, foarte specială. O zi în care mulți oameni, care au simțit că trăim permanent într-o stare de teroare și agresiune, știu că s-a terminat. Acum începem să ne simțim calzi.
Fie să ne reunim după toate acestea. Aveți grijă de voi! Fiți pașnici! Nu trebuie să strigăm în fața nimănui că Joe a câștigat. Nu este nevoie să fim nepoliticoși. A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire. Oamenii au decis!”
, a fost mesajul transmis de Lady Gaga pe Instagram.