Lângă cine s-a pozat Adrian Mutu în Dubai? A postat și pe Instagram! / FOTO

„Briliantul” sărbătorește numai în locuri exclusiviste. Vezi imaginea care a adunat numeroase aprecieri!

Deși de-a lungul timpului a fost și președinte și director general, acum visul lui s-a împlinit! Adrian Mutu este al treilea antrenor român care a intrat în istorie calificând naționala României la Campionatul European. Acum se află în concediu în Dubai și sărbătorește această reușită.

Cum ne-a obișnuit de fiecare dată umblând numai în locuri luxoase, unde altundeva putea lua cina decât la restaurantul de 5 stele al lui Salt Bae. Selecționerul României la U21 a postat o fotografie pe contul său pe Instagram alături de celebrul bucătar turc, scriind: „Frații distrându-se”. Lângă cine s-a pozat Adrian Mutu în Dubai? A postat și pe Instagram! / FOTO

Nu este însă prima dată când Adrian Mutu calcă pragul restaurantului Nusr-Et. În 2018, a postat tot pe Instagram o poză alături de Salt Bae și superba sa soție, Sandra Mutu. Acesta a descris restaurantul lui Nusret Gokce ca fiind locul 1 în lume.

Lângă cine s-a pozat Adrian Mutu în Dubai? A postat și pe Instagram! / FOTO

Ce viață a dus Salt Bae înainte să devină celebru…

Turcul Nusret Gokce, cunoscut ca Salt Bae, deține în Turcia un lanț de restaurante numite Nusr-Et. A devenit cunoscut prin tehnica unică de a găti și condimenta carnea. Povestea sa de viață este una uimitoare. La o vârstă foarte fragedă, în clasa a VI-a, a fost trimis la muncă pentru că familia nu își putea permite să-i plătească școala. Acesta a fost mulți ani ucenic al unui măcelar.

Mai târziu, a fost plecat în Argentina și SUA, și a fost voluntar la diferite restaurante. Mai exact, Salt Bae a muncit GRATIS ani la rând doar pentru a câștiga experiență ca bucătar. În anul 2010 a reușit să-și deschidă propriul său restaurant în Istanbul. Văzând succesul pe care îl are în Turcia, în anul 2014 a deschis restaurantul cu numărul doi în Dubai.

În prezent, brandul „Nusr-Et”, are sucursale în: Turcia (Istanbul, Ankara, Marmaris, Bodrum), Emiratele Arabe (Dubai și Abu Dhabi), Qatar (Doha), Arabia Saudită (Jeddah), Grecia (Mykonos) și în SUA (Miami, Boston, New York).