Laura Cosoi este în doliu! Tatăl vedetei și-a pierdut viața: „Oamenii buni se duc”

Momente cumplite pentru Laura Cosoi.

Laura Cosoi este în doliu! Tatăl vedetei și-a pierdut viața: "Oamenii buni se duc"

Laura Cosoi trece prin clipe de coșmar. Noul tip de coronavirus face tot mai multe victime în țara noastră. Virusul l-a răpus recent și pe tatăl frumoasei actrițe. Vedeta este devastată de durere și nu și-a găsit cuvintele să vorbească despre durerea pe care o simte în suflet. Ea și bărbatul care i-a dat viață au avut un o relație apropiată.

Tatăl Laurei Cosoi a fost un om de succes, care s-a făcut remarcat de-a lungul vieții sale. Familia lui este distrusă, după ce el a decedat din cauza coronavirusului. Vestea că Marius Cosoi, tatăl ei, a murit a fost dată chiar de vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Tatăl Laurei Cosoi a fost răpus de COVID-19

El a fost unul dintre cei mai antrenori de handball și baschet din Iași. În plus, tatăl vedetei a fost și profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași. Artista a avut de ce să fie mândră de părintele ei, iar el a ajutat-o enorm pe parcursul vieții sale.

COVID-19 este mai periculos pentru cei care suferă deja de anumite boli. Marius Cosoi suferea de ani buni de diabet zaharat. Infectarea cu coronavirus a fost fatală pentru el. Nu a avut nicio șansă în fața virusului nemilos, care i-a luat viața.

Laura Cosoi este în doliu! Tatăl vedetei și-a pierdut viața: "Oamenii buni se duc"

Vicepreședintele Federației Române de Scrabble a vorbit extrem de frumos despre tatăl Laurei Cosoi, semn că a fost un bărbat respectat. Și-a exprimat, de asemenea, regretul pentru pierderea lui și a transmis că el va rămâne veșnic viu în amintirea lor, celor care l-au cunoscut. El le-a transmis condoleanțe și membrilor familiei sale, care suferă enorm în urma pierderii lui.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.