Laurette l-a iertat pe tatăl fetiței sale! Ce a declarat vedeta: „Nu voi uita prin ce am trecut”

Laurette este o fire iertătoare. Modul în care se poartă este un exemplu pentru celelalte mame

Laurette l-a iertat pe tatăl fetiței sale! Ce a declarat vedeta: "Timpul le rezolvă pe toate"

Laurette a decis să îngroape securea războiului. Frumoasa mulatră a făcut pace cu tatăl fetiței sale. Vedeta a decis că este vremea să îl ierte pe bărbat pentru tot ceea ce i-a făcut. Despre acest subiect extrem de delicat ea a vorbit în cel mai recent interviu al său. Diva a spus și care este motivul pentru care a luat această decizie surprinzătoare.

Bruneta a fost mai sinceră ca niciodată și și-a deschis inima în fața fanilor. Ea le-a povestit acestora cum au stat, de fapt, lucrurile și cum a ajuns să îl ierte. Ea a adeclarat ca pentru fetița ei și-ar da chiar și viața și că tot ceea ce a făcut până acum, a făcut pentru ea. Așa că a decis că ar fi mult mai bine pentru cea mica ca să îl aibă aproape și pe tatăl ei.

Laurette: „Timpul le rezolvă pe toate”

În plus, ea nu a planificat nimic și nici nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple. Este de părere că timpul le rezolvă pe toate și fix așa a fost și în cazul său. Ea crede, de asemenea, că este foarte important să păstreze o relație de prietenie cu el de dragul micuței pe care o au împreună.

”Totul a venit pur și simplu de la sine. Timpul le rezolvă pe toate. Sunt o fire mai iertătoare, eu mi-am găsit liniștea sufletească și m-am liniștit și poate de aia am iertat și am mers mai departe. Este vorba despre copilul nostru, făcut din dragoste.

Este tatăl ei și mi se pare normal să aibă o relație bună cu el. Nu mi-a fost ușor și nici nu voi uita prin ce am trecut, dar atâta timp când Dumnezeu mi-a redat liniștea, timpul le-a așezat pe toate și mă gândesc la fetiță. Ea este cea care trebuie să fie cea iubită și răsfățată.”, a declarat Laurette pentru Antena Stars.

Laurette l-a iertat pe tatăl fetiței sale! Ce a declarat vedeta: "Timpul le rezolvă pe toate"

Cei doi au avut parte de mai multe conflicte în trecut, dar a venit timpul ca acestea să fie lăsate deoparte. Laurette nu a uitat ce i s-a întâmplat, dar a decis să îl ierte doar pentru că acest lucru este extrem de important pentru fiica lor. Bărbatul este topit după ea și face orice pentru a petrece puțin mai mult timp alături de cea mică.

”Noi ca oameni maturi iertăm, dar nu uităm. Am câștigat custodia exclusivă a fetiței, dar nu ținem cont de un program. Atunci când Serena își dorește să stea cu tatăl, atunci el vine și o ia. Își petrec timpul în parc, merg la cumpărături. Cred că orice copil este fericit, când părinții sunt în relații bune. Eu am crescut-o de la 2 ani și este cea mai bună prietenă a mea. Nu m-ar trăda niciodată.”, a mai zis ea.