Oare în curând se va rupe lanțul de iubire dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior? De curând au devenit părinți, iar relația lor pare a fi una dintre cele mai solide din lumea mondenă la ora actuală… sau nu?

Ceea ce a dus cu gândul la un eventual divorț între cei doi a fost faptul că Lavinia Pîrva a omis să poarte verigheta în timpul unei ieșiri în parc cu cel mic. La scurt timp după ce a fost surprinsă fără verighetă, frumoasa brunetă a mers la sală și, fără îndoială, a surprins aceste moemente postând mai multe imagini pe rețelele de socializare. Se pare că acest moment a fost unul destul de așteptat de artistă, după cum chiar ea menționează în mediul online.

„Dragilor, sunt fericită să fiu aici alături de antrenoarea mea, mi-a fost dor de pilates.”, a spus Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare.

Lavinia Pîrva, primul gest după ce s-a speculat cum că ar divorța de Ștefan Bănică: ”Mi-a fost dor”

Nunta dintre cei doi a avut loc acum un an și jumătate

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. și-au unit destinele în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Atât căsătoria, cât și botezul celui mic au avut loc în cea mai mare discreție posibilă, departe de ochii celor curioși și de presă. Totul s-a petrecut într-un loc mai îndepărtat. Cei doi consideră faptul că aceste moemnte ar trebui să rămână doar pentru ei, pentru a se bucura în totalitate de frumusețea trăirilor și emoțiilor. De asemenea, au avut alături numai oaamnii foarte apropiați lor.

„Ne-am căsătorit. Este un lucru normal. Nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe. Nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat. I-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică Jr. la un moment dat.