Lavinia Pîrva, transformare spectaculoasă. Vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician: „nu mi-am dorit să mă duc la pomul lăudat”

Lavinia Pîrva a ajuns de nerecunoscut!

Lavinia Pîrva, transformare spectaculoasă. Vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician: Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a arăta mult mai bine. Vedeta a ajuns de nerecunoscut, după ultima intervenție pe care a suferit-o. A făcut toate aceste lucruri pentru a se simți mult mai bine în pielea sa. Unii sunt de părere că este o femeie mult prea frumoasă și nu are nevoie de artificii stilistice. Ea nu ține cont de părerile celor din jur și nu se uită la bani când vine vorba de mofturile sale.

Nu este pentru prima dată când vedeta face astfel de intervenții. Din cauza nașterii, trupul ei a suferit mai multe schimbări. Frumoasa vedetă nu era deloc mulțumită de aspectul ei fizic, așa că a decis să ia atitudine în acest sens. Imediat după asta, soția lui Ștefan Bănică Jr. a decis să își facă un implant mamar.

Lavinia Pîrva pare mai tânără cu zece ani

Nu este singura intervenție la care a apelat frumoasa brunetă. Recent ea  și-a făcut rejuvenare facială, și-a mărit buzele cu acid hialuronic și și-a pus fațete dentare. În plus Lavinia Pîrva a apelat și la injecțiile cu botox pentru zonele în care în scurt timp ar fi putut să îi apară riduri. Cu alte cuvinte ea a reușit în doar câteva luni să își recapete tinerețea.

„Dr. Sorin Nae, el este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului”, a menționat Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva, transformare spectaculoasă. Vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician: Lavinia Pîrva

Aspectul fizic este extrem de important în lumea în care trăim, iar ea știe acest lucru. Are grijă lună de lună să arate impecabil și apelează la cel mai bun medic. Ea a vorbit extrem de frumos despre acesta și îl recomandă cu mare drag. Multe femei ar da orice să arate atât de bine precum ea, dar nu toate reușesc acest lucru.

 „Atunci când am simțit că este într-adevăr necesar să mă las pe mâna medicului estetician, m-am documentat și am căutat mult pentru că nu mi-am dorit să mă duc la “pomul lăudat”, deși era facil. Așa am ajuns la @drsorinnae, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism și dedicare!”, a mai spus ea.