Lavinia Pîrva, un nou look inedit! Fanii au rămas cu gurile căscate: ”Semeni cu Monica Bellucci”

Lavinia Pîrva și-a uimit fanii din mediul online cu noul său look.

Lavinia Pîrva, un nou look inedit! Fanii au rămas cu gurile căscate: ”Semeni cu Monica Bellucci”

Lavinia Pîrva este o femeie de succes pe plan profesional și o femeie foarte împlinită în ceea ce privește viața ei persoanală. Nu doar că este de o frumusețe răpitoare, dar parcă devine din ce în ce mai senină pe zi ce trece. Aceasta nu lasă timpul să treacă peste chipul ei, iar ultima schimbare de look pe care și-a făcut-o o prinde de minune.

Ștefan Bănică Jr. are din plin cu ce se mândri! Are alături o soție superbă și iubitoare și un fiu minunat care le înseninează zilele în orice moment. Frumoasa vedetă are o mulțime de fani în mediul online pe care îi ține la curent zilnic cu ceea ce face sau cu schimbările apărute în viața ei profesională sau de familie.

De când l-a adus pe lume pe băiețelul ei Alexandru, Lavinia s-a dedicat, în cea mai mare proporție, meseriei de mamă. Având în vedere că băiețelul ei este încă destul de mic, prezența și căldura mamei sale sunt extrem de importante, iar Lavinia a dat dovadă că este o expertă la aceste lucruri.

De data aceasta, frumoasa Lavinia Pîrva și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie inedită. În ea vedeta apare cu o tunsoare cu totul nouă, care ,dacă ar fi să recunoaștem, o prinde foarte bine.

Lavinia Pîrva, un nou look inedit! Fanii au rămas cu gurile căscate: ”Semeni cu Monica Bellucci”

Fanii au asemănat-o cu Monica Bellucci

Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară. La scurt timp după postare, internauții au asaltat imaginea cu zeci de comentarii apreciative și sute de like-uri. Mulți dintre ei i-au spus că i-ar sta bine cu prieten, iar alții au asemănat-o cu faimoasa Monica Bellucci.

„Extraordinar îți vine cu breton!👍 / Ție îți stă bine oricum că ești frumoasă😍. / Ești superbă oricum 😍. Îți stă bine în toate stilurile pentru că ești frumoasă naturală! / Ești superbă din toate punctele de vedere! / Semeni cu Monica Bellucci.”, au fost unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.