Legătura neștiută dintre Feli și Grasu XXL. Ce a mărturisit vedeta: „M-am dat șmechera pământului”

Grasu XXL a jucat un rol important în cariera lui Feli.

Legătura neștiută dintre Feli și Grasu XXL. Ce a mărturisit vedeta: "M-am dat șmechera pământului"

Fanii știu multe lucruri despre Feli, dar ea reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Artista face ea ce face șu reușește să atragă toate privirile asupra ei. Frumoasa cântăreață petrece mult timp stând de vorbă cu admiratorii ei. Recent, le-a făcut o serie de dezvăluiri de suflet. Nimeni nu crede că Grasu XXL a avut un rol atât de important în ceea ce privește cariera sa.

Feli, cuvinte de laudă la adresa lui Grasu XXL

Feli și-a obișbuit fanii de pe social media cu povești de suflet în care le vorbește sincer despre anumite momente din viața ei. Ultima dintre ele îl are în prim-plan pe nimeni altul decât Grasu XXL. El și artista au legătură neștiută, despre care chiar ea a povestit recent pe Instagram.

„Haideți să vă spun o poveste din viața mea, pe timp de zi! Grasu XXL ( @blanadeurs ) este unul din cei mai calzi oameni și buni oameni din viața mea. Țin minte că atunci când locuiam în Cluj nu mă știa bine nici YouTube. Atât de la început de vis eram și lucram într-un fast-food chinezesc. Ziua munceam în fast-food și noaptea în studio sau în vârful patului scriam muzică și poezie.”, povestește Feli.

Povestea pe care le-a spus-o cântăreața susținătorilor săi este de pe la începutul carierei sale. Era doar o fată obișnuită, care avea un job normal și care trăiea cu banii câștigați din asta. Iubea muzica din tot sufletul, dar nu reușise să se facă remarcată deloc. Se pare că într-o zi, ea a primit un telefon care i-a schimbat în totalitate viața. La capătul firului era chiar celebrul rapper, cunoscut de public drept Grasu XXL.

Legătura neștiută dintre Feli și Grasu XXL. Ce a mărturisit vedeta: "M-am dat șmechera pământului"

„Într-o zi plină de muncă, în mijlocul zilei mai exact, spălând caserole în bucătărie mi-a sunat telefonul. Inițial am zis că îl las să sune și revin eu.
Apoi ceva mi-a spus: Hai rpspunde acuma! Ceva se schimbă.
Am răspuns iar la celalalt capăt era Grasu care a auzit o piesă scapatp pe net cu mine și voia să cânt pe o piesa de-a lui. M-am dat șmechera pământului ca să nu se vadă bucuria și emoția și cred mai bine de 1 an a trecut până să ne vedem LIVE și să facem primul feat. împreună.”, își amintește artista.

Ce a mai povestit Feli despre Grasu XXL

El a a hotărât că vrea să lanseze o piesă alături de Feli, pe vremea când lucra într-un restaurant. Așadar, cântărețul a fost primul care i-a descoperit talentul și care a ajutat-o enorm în cariera sa muzicală. Îi este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și se bucură că s-a întâmplat așa. Chiar și în ziua de astăzi, Feli și rapperul păstrează legătura. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui, iar ultima sa postare demonstrează acest lucru.

„De atunci, Grasu e în inima mea. Am un respect și un drag puternic pentru Dragoș OMUL și ARTISTUL cum rar am simțit și cum rar reușesc să descriu prin cuvinte.

Mulțumesc, Gras!
You are one of a kind!❤️
#eusuntfeli #felidinpoveste”, a mai spus ea.