Leul care a apărut în videoclipul lui Dani Mocanu a fost căutat zile în șir de polițiști. După mai multe cercetări, animalul rănit a fost găsit. Autoritățile au luat măsuri și l-au dus la o grădină zoologică. Acesta se află acum într-un loc sigur și va trăi așa cum merită.

Zilele trecute, oamenii legii au căutat în disperare leul pe care manelistul l-a închiriat pentru cea mai nouă piesă a lui. În momentul în care filmarea a apărut pe internet, mai multe persoane din mediul online au luat foc. Ele au făcut o petiție împotriva vinovaților și au cerut ferm ca aceștia să fie trași la răspundere pentru faptele lor. În urma acesteia, mascații au percheziționat locuința manelistului, dar și casa celui care a filmat videoclipul. Nu s-au oprit doar acolo, ci au făcut verificări și într-un studio din Ilfov.

Leul va primi toate îngrijirile necesare

Căutările oamenilor legii s-au dovedit a nu fi în zadar. Ei au reușit să găsească leul care deja a devenit celebru pe internet. Se pare că rănile despre care manelistul a susținut că au fost făcute cu un machiaj profesional chiar existau. Așadar, declarațiile pe care le-a dat artistul nu au fost adevărate.

S-a constatat că animalul a fost sedat în timpul filmărilor și a fost transportat la grădina zoologică din Târgoviște. Acolo el va primi toate îngrijirile de care are nevoie, pentru că are destul de multe răni pe care i le-a făcut cel care îl deținea. Una dintre persoanele care a semnat petiția, pentru ca vinovații de starea leului să plătească, a postat un mesaj pe Facebook imediat ce animalul a fost dus la loc sigur.

Leul din videoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit! Care estea starea animalului: "Din nefericire, rănile există" / FOTO

„Dragi prieteni, vă anunț cu bucurie că leul rănit din videoclipul cântărețului de manele Mocanu a fost recuperat astăzi de Poliția Română. Este același leu despre care “cântărețul” declara că a fost machiat, nu rănit. Din nefericire, rănile există. Însă va fi tratat și bine îngrijit de acum înainte. Vreau să felicit autoritățile care s-au mișcat foarte repede, Poliția Română, pe Ministrul de Interne, Marcel Vela, dar, mai ales, opinia publică.Îmi este foarte clar că puterea este la oameni. Că voi, împreună, sunteți o forță de neoprit. Că cetățenii dictează ritmul și bunul mers al societății.Mobilizarea noastră, a tuturor, este un exemplu de “se poate”. Se poate să fim civilizați, educați, empatici, uniți. (…) Astăzi, pentru unii, este poate doar o zi în care autoritățile au salvat un leu. De fapt, astăzi este o zi în care suntem mai aproape de acea Românie Normală pe care ne-o dorim cu toții. Încă o dată felicitări, oameni buni! Continuăm!”, a scris un internaut.