Lewis Hamilton are coronavirus. Pilotul Formula 1, declaraţii de groază: „Sunt devastat”

Campionul mondial, en-titre, la Formula 1, Lewis Hamilton a făcut primele declaraţii după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Lewis Hamilton are coronavirus. Pilotul Formula 1, declaraţii de groază: "Sunt devastat"
Lewis Hamilton are coronavirus. Pilotul Formula 1, declaraţii de groază: "Sunt devastat"

Lewis Hamilton, a fost infectat cu noul virus SARS COV 2. Pilotul de Formula 1 s-a declarat devastat, deoarece acesta va pierde un mare eveniment care va avea loc în curând.

Pilotul britanic Lewis Hamilton a fost testat de coronavirus. Din păcate, rezultatele au ieşit pozitive. Din această cauză, pilotul F1 nu va putea participa la Marele Premiu de Formula 1 de la Sakhir (Bahrain). Evenimentul are loc în acest weekend, iar Lewis, cel mai probabil, nu are timp să se vindece.

Mercedes, reprezentatul oficial al lui Lewis, a declarat, prin intermediul unui comunicat oficial, că Lewis a simţit ieri primele simtome uşoare de coronavirus, Acesta a aflat atunci că unul dintre persoanele cu care a avut contact a fost testat pozitiv cu coronavirus. Pilotul a luat decizia de a se testa rapid, iar rezultatul a fost pozitiv. A repetat testul, iar răspunsul a fost acelaşi.

Lewis fusese testat de trei ori la rând săptămâna trecută. De fiecare dată, acesta ieşise negativ la noul coronavorus.

În vârstă de 35 ani, Lewis Hamilton a câştigat duminică Marele Premiu al Bahrainului, obţinând a 11-a victorie din acest sezon şi a 95-a din viaţa sa de pilot. El este egalat cu Michael Schumacher.

Hamilton se află acum în izolare, iar înlocuitorul său pentru marele eveniment din 6 decembrie va fi anunţat în curând.

Lewis Hamilton are coronavirus. Pilotul Formula 1, declaraţii de groază: "Sunt devastat"
Lewis Hamilton are coronavirus. Pilotul Formula 1, declaraţii de groază: „Sunt devastat”

”Sunt devastat că nu voi putea concura”

„Sunt devastat că nu voi putea concura în weekend-ul viitor, De la începutul sezonului, în iunie, echipa mea şi cu mine am luat toate măsurile de precauţie posibile şi am respectat la literă protocoalele oriunde am mers, pentru a rămâne în siguranţă şi sănătoşi.

Din păcate, chiar dacă toate cele trei teste efectuate săptămâna trecută au fost negative, m-am trezit ieri (luni) dimineaţă cu câteva simptome uşoare şi am cerut un alt test, care s-a dovedit pozitiv. M-am izolat imediat, pentru zece zile”, a povestit Hamilton într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Acesta este fericit, în acelaşi timp, că nu are grave probleme de sănătate. El are doar simptome uşoare de coronavirus şi simte că va trece şi peste acest hop al vieţii. El a declarat că va rămâne în continuare în izolare şi va respecta măsurile date de medicii care se ocupă de starea lui de sănătate. Între timp, Mercedes se pregăteşte să anunţe înlocuitorul lui Hamilton la marea cursă din 6 decembrie 2020.