Lidia Buble este o femeie în toată firea și, așa cum mărturisește își dorește foarte mult să dea naștere unui copil. Se pare că odată cu înaintarea în vârstă, această dorință se tot accentuează. Fix așa s-a întâmplat și în cazul frumoasei Lidia, care le-a mărturisit fanilor săi toate dorințele sale cu privire la acest subiect.

Lidia Buble este o femeie liberă și independentă acum. Deși relația cu Răzvan Simion s-a finalizat de mult, frumoasa artistă continuă să viseze la momentul în care va deveni pentru prima dată mamă.

Lidia Buble a dat tot din casă! Acesta este momentul când va deveni mamă / FOTO

În ultimul timp, vedeta a devenit din ce în ce mai discretă în ceea ce privește viața ei personală și alege să păstreze multe momente doar pentru ea, departe de ochii lumii. Lucru regretabil, deoarece aceasta a stârnit întodeauna curiozitatea în rândul publicului mai cu seamă că se prezintă cu o poveste inedită de viață, știindu-se despre solistă că a plecat de jos, dintr-o familie numeroasă și fără prea multe posibilități.

Lidia Buble, dorință arzătoare de a deveni mamă

Acum Lidia are ocazia să se bucure de tot ceea ce își dorește. Pentru că a muncit din greu își permite vacanțe în cele mai luxoase locații din lume. Împreună cu sora ei, Lidia și-a făcut de cap recent într-un loc cu mult soare și foarte select.

Lidia Buble a dat tot din casă! Acesta este momentul când va deveni mamă / FOTO

Este adevărat faptul că în aceste momente nu există niciun bărbat în viața Lidiei care să o răsfețe așa cum merită, cu toate acestea ea nu vede nici o piedică în asta. Se pare că știe ce vrea de la viață și printre dorințele sale cele mai arzătoare se află și postura de mămică.

Lidia Buble a dat tot din casă! Acesta este momentul când va deveni mamă / FOTO

După ce artista a postat în mediul online o imagine cu o femeie alături de copilul ei, Lidia a scris un mesaj care dă de înțeles fanilor că în mod cert va trece și ea printr-o asemenea experiență sublimă. Cu toate acestea artista anticipează că acest mare eveniment nu se va întâmpla în viitorul apropiat, ci peste câțiva ani. Deja are preferințe, așa că artista a mărturisit faptul că visul ei este să devină mamă de băiat.

”Eu … în câțiva ani”, a scris Lidia Buble în dreptul unei fotografii în care apare o tânără blondă ce își ține la piep copilul.