Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion. Imaginea a ajuns în mediul online

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion! Îmbrăcată extrem de sexy, cu rochie neagră, mulată de trupul sculptat cu grijă în sala de fitness și cu un decolteu adânc, artista s-a „topit” într-o îmbrățișare pătimașă. Imaginea a ajuns în mediul online. Ce mesaj a transmis fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion. Imaginea a ajuns în mediul online

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion

La câteva zile după trecerea în 2021, fosta iubită a prezentatorului matinalului de la Antena 1 a postat o fotografie incendiară pe o rețea socială. Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion.

Despărțirea de Răzvan Simion și restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus i-au schimbat complet planurile artistei. Obișnuită să își facă sărbătorile de iarnă pe scenă, alergând de la concert la concert, Lidia Buble a ales, anul acesta, să își petreacă zilele de Crăciun în sânul familiei. De Revelion, însă, artista a s-a distrat până în noul an într-o companie selectă.

Lidia Buble, în brațele lui Viorel Cataramă

În fotografia postată de Instagram chiar de Lidia Buble, artista apare aproape „topită” în brațele lui milionarului Viorel Cataramă. Cei doi zâmbesc larg, semn că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, părând că au fost suprinși în timp ce dansau. Fotografia incendiară, în galeria foto de mai sus. Nu este loc de speculații aici, soția afaceristului, medicul estetician Adina Alberts, fiind, cel mai probabil, și ea prezentă la acea petrecere, cuplul apărând mereu împreună, în special la evenimentele mondene.

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion. Imaginea a ajuns în mediul online

„Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei în care apare în brațele lui Viorel Cataramă.