Lidia Buble, dezvăluiri despre Crăciunul din copilărie / VIDEO

Vedeta se destăinuie în fața fanilor ei pe Instagram

Lidia Buble, dezvăluiri despre Crăciunul din copilărie / VIDEO

Cântăreața din Deva provine dintr-o familie numeroasă. Tatăl său este pastor în orașul natal, iar Lidia mai are încă zece frați. Dragostea vedetei pentru familie este nemărginită, aceasta postând frecvent, pe rețelele de socializare, imagini cu surorile și frații săi.

Anul trecut, artista a plecat într-o escapadă cu cele două surori mai mari ale sale. Fetele s-au distrat pe cinste în Maldive și au avut parte de o vacanță luxoasă, ca între fete.

Ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului pentru Lidia Buble?

În urmă cu câteva ore, talentata blondă a fost întrebată de un fan de al ei, pe Instagram, la ce se gândește prima dată atunci când vine vorba de Crăciun. Vedeta a răspuns, deschis, ca de obicei. Aceasta face adeseori sesiuni de întrebări pe Instastory și le răspunde internauților la curiozitățile acestora.

„În primul rând, familia, pentru că, în general,  sărbătorile se țin în familie. Doi, Biserica, pentru că mereu aveam tot felul de scenete frumoase la Biserică, colinde, portocale. Probabil o să vă întrebați de ce am spus portocale, pentru că…nu știu. De fiecare dată asociez mirosul portocalelor cu Crăciunul.”, a mărturisit fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Cu mulți ani în urmă, copiii din familia Buble obișnuiau să mănânce portocale doar în preajma sărbătorilor de iarnă. Vedeta a depănat amintiri de pe vremea când mergea la colindat împreună cu frații și vecinii săi. Anul acesta, artista va petrece Crăciunul alături de toată familia, în orașul ei de suflet.

Lidia Buble, dezvăluiri despre Crăciunul din copilărie / VIDEO

Ce se petrece în viața blondinei?

După câțiva ani de relație, artista și Răzvan, de la emisiunea matinală de pe Antena 1, au pus capăt poveștii lor de iubire.

Nu multă lume știe, însă, ce se mai petrece în viața amoroasă a artistei. În ultimul timp, există speculații cum că, în viața Lidiei Buble ar fi apărut un bărbat misterios, cu care ar fi plecat și într-o vacanță exotică luna aceasta.